Prima pagină D:News

Rod Stewart a devenit Sir!

Monica Stoica 10.17.2016 | ● Vizualizări: 482

"E minunat, e într-adevăr, într-adevăr minunat. Mă lasă fără răsuflare" a spus Stewart, în vârstă de 71 de ani, reporterilor, după ceremonie. Căsătorit pentru a treia oară, Stewart a fost însoţit la ceremonie de soţia sa, Penny Lancaster, şi de cei mai tineri copii ai săi, Aiden si Alastair.

Stewart a spus că Prinţul William l-a întrebat dacă va mai merge în turnee şi dacă va mai intrat în studio-ul de înregistrări: "Am spus da, pentru că am opt copii, nu am alte opţiuni, iar prinţul William mi-a spus că merit aşa o viaţă frumoasă... A fost o după-amiază lungă şi minunată", a spus Rod Stewart, potrivit Reuters.

Roderick David "Rod" Stewart s-a născut la 10 ianuarie 1945. Este un cântăreţ şi compozitor britanic de origine scoţiană şi engleză şi unul dintre cei mai buni artişti din toate timpurile, după ce a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume. Născut şi crescut în Londra, Stewart locuieşte în California şi Epping. Dintre toate albumele, el a avut 62 de hituri. 31 dintre ele au ajuns în top 10, dintre care şase au fost pe primul loc în Marea Britanie. El a avut 16 single-uri în top zece SUA , iar patru dintre acestea au ajuns pe locul întâi în Billboard Hot 100.

În ceea ce priveşte muzica, Rod Stewart asculta artişti britanici şi americani populari din acea vreme, cum ar fi Ewan MacColl, Alex Campbell, Woody Guthrie, Jack Ramblin Elliot, şi în special Derroll Adams, artişti care, de altfel, l-au şi inspirat. A început să cânte pentru prima dată în diverse cluburi din Londra, unde a făcut o impresie bună.

Citeşte continuarea aici

Citeşte şi:

Singurul român care are titlul de Sir. ''Am şofer, dar prefer să conduc singur. Ziua mea de lucru se termină undeva între 9 seara şi miezul nopţii''

Sir Edmund Hillary