Home » D:News » A fost inventat lacătul de securitate pentru bicicletă care provoacă greaţa în rândul hoţilor

A fost inventat lacătul de securitate pentru bicicletă care provoacă greaţa în rândul hoţilor

Publicat: 26.10.2016
Inventatorul şi antreprenorul Daniel Idzkowski este creatorul lacătului Skunklock, un dispozitiv de securitate inovator, care promite să-i facă pe hoţi să vomite, de îndată ce se apropie de motocicle sau biciclete cu intenţia de a le fura, relatează The Telegraph.

„După ce devenim prima dată victime ale furtului de biciclete, ne dăm seama că oamenii au nevoie de un sistem de securitate mai puternic, cu un factor de descurajare fundamentală”, spune Idzkowski. „După şase luni de lucru, am creat SkunkLock.”, spune inventatorul.

„Skunklock este un lacăt din oţel călit pe bază de carbon care este la fel de dificil de compromis precum cele mai sigure încuietori, şi vine cu o surpriză. „Presurizarea interioră include un factor de descurajare chimic nociv care emite substanţe chimice nocive atunci când cineva încearcă să fure bicicleta. Produsele chimice sunt atât de dezgustătoare încât induc voma în majoritatea cazurilor şi declanşează instinctul de a părăsi locul respectiv.”, adaugă antreprenorul.

Dacă cineva încearcă să taie lacătul Skunklock, va emite instantaneu substanţe chimice. „Formula noastră distruge ireversibil hainele purtate de hoţ sau orice fel de protecţie pe care o poartă.”, spune inventatorul.

Sursa: Mediafax

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase