Home » D:News » Mâncărurile preferate ale unora dintre cei mai influenţi oameni din lume

Mâncărurile preferate ale unora dintre cei mai influenţi oameni din lume

Mâncărurile preferate ale unora dintre cei mai influenţi oameni din lume
Publicat: 09.11.2016
Cum ar arăta o masă compusă din mâncărurile preferate ale unora dintre cei mai influenţi oameni de afaceri, politicieni sau sportivi? Obiceiurile culinare ale acestora sunt dintre cele mai variate şi ciudate.

Dacă cea mai longevivă persoană din lume, o italiancă în vârstă de 117 ani, mărturisea recent că alimentele care o ţin în viaţă sunt cele două ouă crude pe care le consumă zilnic, împreună cu câţiva biscuiţi, iată şi plăcerile vinovate în materie de gastronomie ale unora dintre cele mai cunoscute personalităţi, potrivit Finedininglovers.

Barack Obama

Pentru că în adolescenţă a lucrat la Barskin Robbins, Barack Obama nu mai suportă acum îngheţata. Probabil a mâncat prea multă. Îi plac însă batoanele proteice cu ciocolată şi alune şi linguinele cu creveţi, gătite de soţia sa, Michelle. Alimentul său preferat este însă broccoli, scrie Gustarte.

Donald Trump

Dieta candidatului la presedinţia SUA este asemănătoare cu cea a unui adolescent american, îi plac Filets-o-fish, Big Mac, pizza şi îngheţata cu cremă de vanilie.

Hillary Clinton

Contracandidata lui Trump este fana mâncării picante. Clinton a mărturisit că în fiecare zi consumă cel puţin un ardei jalapeno. Pentru rezistenţă.

Regina Elisabeta a-II-a a Marii Britanii

Ciocolata este preferata reginei, mai ales mousse-ul de ciocolată. Mango nu-i lipseşte din frigider, iar alimentul pe care l-a interzis la Curtea Regală este usturoiul.

Winston Churchill

Prim-ministru în Regatul Unit, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Churchill credea cu tărie în faptul că mic-dejunul este cea mai importantă masă a zilei, aşa că acţiona în consecinţă: cerea să-i fie pregătite în fiecare dimineaşă două tăvi cu mâncare. Una cu ouă moi, pâine prăjită, gem, unt, cafea, lapte şi cărnuri reci. Pe al doilea platou trebuia să aibă un grapefruit, zahăr, suc de portocale şi whisky soda.

Citeşte continuarea pe Gustarte!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase