Home » D:News » Noile bijuterii conţin aur roz, lila şi negru

Noile bijuterii conţin aur roz, lila şi negru

Publicat: 30.11.2016
Noile bijuterii conţin aur roz, lila şi negru
Aurul galben clasic arată deja plictisitor comparativ cu noile bijuterii apărute pe piaţă. Modelele impresionante din aur au nuanţe de roz, lila şi chiar negru. Bijuteriile din aur în forma sa cea mai pură nu se lucrează, deoarece acest metal preţios este prea moale şi se pot rupe imediat.

Aurul se lucrează întotdeauna cu alte aliaje. Pentru a obţine culoarea suplimentară se adaugă metal. Pentru roz strălucitor, violet şi negru este utilizat rodiu în tonul adecvat. 

Metalul preţios rodiu adaugă întotdeauna un plus de strălucire bijuteriilor. Pericolul unor alergii ale pielii în cazul purtării bijuteriilor care conţin rodiu este minim.

Deşi foarte atrăgătoare prin culorile lor neobişnuite, în special cele roz strălucitor, aceste bijuterii nu sunt agreate de toate femeile. Dar un lucru este clar – o astfel de bijuterie nu va trece neobservată.

Aceste accesorii deosebite nu sunt potrivite pentru a fi purtate zilnic, în primul rând, din cauza aspectului provocator, fiind neobişnuite la o ţinută casual sau la o vestimentaţie office. Bijuteriile din aur colorat sunt adecvate pentru cine rafinate sau petreceri oficiale.

Sursa: Rador

Citeşte şi:

Bijuterii şi monede din aur în valoare de peste 150 de milioane de dolari, descoperite pe o epavă

Cele mai vechi bijuterii din lume, realizate în urmă cu 130.000 de ani, au fost autentificate în Croaţia

Bijuterii de aur au stat ascunse timp de 70 de ani în fundul dublu al unei căni din muzeul de la Auschwitz – FOTO

Animalele fac bijuterii din aur şi pietre preţioase (VIDEO)

 

 

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase