Home » D:News » Holocaust pe gheaţă. Soţia purtătorului de cuvânt al lui Putin patinează în uniformă de lagăr – VIDEO

Holocaust pe gheaţă. Soţia purtătorului de cuvânt al lui Putin patinează în uniformă de lagăr – VIDEO

Holocaust pe gheaţă. Soţia purtătorului de cuvânt al lui Putin patinează în uniformă de lagăr – VIDEO
Publicat: 29.11.2016
Tatiana Navka, fostă patinatoare de nivel olimpic şi soţia purtătorului de cuvânt al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, a iscat controverse după ce a purtat, în cadrul unui show TV, un costum inspirat de uniformele purtate în lagărele de concentrare din vremea Holocaustului.

Tatiana Nakva şi partenerul său, actorul Andrei Burkovski, au apărut în uniformele în dungi, cu stele galbene în şase colţuri aninate de costume, în cadrul show-ului de televiziune „Ice Age”, unde celebrităţile patinează spre deliciul telespectatorilor, informează The Guardian.

Piesa pe care cei doi au patinat, intitulată „Beautiful That Way”, interpretată de cântăreţul israelian Achinoam “Noa” Nini, este inspirată de filmul italian „La Vita e Bella”, câştigător al premiului Oscar. În film, un tată de origine evreiască se preface, de dragul fiului său, că deportarea familiei în lagărul nazist nu este decât o parte a unui joc elaborat.

În timpul performanţei, Navka şi Burkovski au zâmbit şi au mimat cum trag cu arma unul în celălalt în faţa unui copil imaginar.

Totuşi, performanţa celor doi a fost criticată intens în presă şi pe reţelele de socializare. Producătorii de la Channel One, postul de televiziune pe care este difuzată emisiunea „Ice Age”, au fost criticaţi dur. Mulţi ultilizatori de Twitter au publicat comentarii acide şi furioase pe contul de Twitter al ambasadei Rusiei la Londra.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase