Home » D:News » 1.800 de femei au participat la un chestionar sexual. Surpriza negativă care a reieşit din el

1.800 de femei au participat la un chestionar sexual. Surpriza negativă care a reieşit din el

Publicat: 17.12.2016
În cadrul unei aplicaţii, numite Eve, peste 500.000 de femei şi-au oferit sfaturi în ceea ce priveşte viaţa sexuală.

Datorită numărului mare de utilizatori, experţii au reuşit să analizeze datele oferite pentru a analiza cum a fost viaţa sexuală a femeilor în 2016.

Multe dintre utilizatoarele aplicaţiei au afirmat că au avut o viaţă sexuală satisfăcătore în 2016. Între 8 şi 9% dintre utilizatoare au afirmat că sexul a fost uimitor sau satisfăcător, ceea ce înseamnă că 11% au avut parte de relaţii sexuale nesatisfăcătoare.

În topul celor 10 oraşe în care femeile au declarat că au avut relaţii sexuale, numeroase se află New York, Dallas, Orlando, Florida şi Boston. De asemenea, femeile din zodia vărsător (născute între 20 ianuarie şi 18 februarie) susţin că au avut o activitate sexuală intensă în 2016. 

Următoarele semne zodiacale au fost fecioara  (23 august-22 septembrie), balanţă (23 septembrie-22 octombrie), peşti (19 februarie-20 martie) şi săgetător (22 noiembrie-21 decembrie). În cadru unui sondaj la care au participat 1.800 de femei, rezultatele au dovedit că  62% dintre participante discută cu partenerii lor despre istoricul lor sexual înainte de a avea o primă relaţie intimă. Însă, în mare parte, femeile nu insistă ca partenerii lor să fie testaţi pentr BTS înainte de a întreţine relaţii intime.

Un alt aspect discutat în cadrul aplicaţiei a fost sănătatea feminimă şi ciclul menstrul. Acestea au declarat că pielea este mai netedă şi mai strălucitoare la jumătatea ciclului lunar. Deoarece în aceea perioadă corpul este pregătit pentru reproducere. 

În urma informaţiilor colectate de pe aplicaţie a fost descoperit că femeile sub 25 de ani au parte de cele mai multe ore de somn pe noapte, media fiind de 7,5 ore. Experţii au descoperit că etnia femeilor influenţează numărul de ore pe care acestea le petrec dormind. Femeile caucaziene dorm cel mai mult, 7,6 ore pe noapte, femeile hispanice dorm 7,4 ore pe noapte, iar femeile de culoare doar 7,2 ore pe noapte.

Sursa: IFL Science

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase