Home » D:News » Unul dintre cei mai faimoşi biohackeri vrea să-şi transforme penisul într-un vibrator. Ce se va întâmpla după

Unul dintre cei mai faimoşi biohackeri vrea să-şi transforme penisul într-un vibrator. Ce se va întâmpla după

Publicat: 18.12.2016
Unul dintre cei mai faimoşi biohackeri, cunoscut pentru că şi-a implantat căşti în urechi, doreşte să-şi modifice din nou corpul, vrea să-şi transfome penisul într-un vibrator.

Rich Lee, un vânzător din Utah  şi tată a doi copii, a construit un dispozitiv cunoscut ca Lovetron9000 care poate fi implantat sub osul pubian, făcând penisul să vibreze.  Acesta încearcă să creeze un nou set de simţuri. 

Lee a declarat că soţia sa nu a fost încântată de invenţia lui în 2011. ,,Nu ştiu ce m-a făcut să inventez Lovetron. După divorţ am abandonat proiectul crezând că voi fi singur pentru tot restul vieţii. Dar următoarea mea iubită m-a convins să-l termin, ” spune el. 

Lee face parte dintr-o comunitatea cunoscută cu denumirea de ,,grinders” din care fac parte oamenii care îşi modifică trupul cu dipozitive create acasă. 

Deseori aceştia apelează la persoane care realizează piercing-uri pentru a le implanta obiectele, dar o altă parte o realizează singuri, acasă. 

,,Cu câteva momente înainte de a-mi implanta dispozitivul am realizat testele finale,” a declarat Lee.  Acesta speră că va termina curând dispozitivul. 

Mai jos puteţi urmări momentul în care Lee şi-a implantat căştile în urechi.

Sursa: Mail Online

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase