Home » D:News » Jaful secolului a avut loc în noaptea de Revelion – VIDEO

Jaful secolului a avut loc în noaptea de Revelion – VIDEO

Jaful secolului a avut loc în noaptea de Revelion – VIDEO
Publicat: 08.01.2017
Un grup de spărgători din New York au profitat de celebrarea Anului Nou, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru a fura mai multe bijuterii în valoare de şase milioane de dolari chiar de sub nasul a mii de ofiţeri de poliţie, care se aflau în imediata apropiere a zonei Times Square.

Marţi, poliţia încă îi căuta pe cei trei jefuitori, care au fost înregistraţi de camerele de securitate ale KGK Holding, compania de bijuterii cu sediul cntral în India, a declarat detectivul Ahmed Nasser

În jurul orei locale 22:00, pe data de 31 decembrie, în timp ce aproape un milion de oameni aşteptau să sărbătorească noul an în Times Square, când 7.000 de ofiţeri de poliţie asigurau paza şi securitatea, cei trei hoţi au pătruns în clădirea în care se află sediul societăţii menţionate. Ei au urcat la etajul al şaselea şi după ce au spart uşa au golit cele două seifuri şi au sustras bijuteriile.

Hoţii nu au fost împiedicaţi nici de numărul mare de camioane, cu care au venit poliţiştii ca să asigure securitatea cetăţenilor. Din fericire, nu s-au înregistrat victime în urma acestui jaf.

Sursa: Rador

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase