Home » D:News » Prinţul Charles a scris o carte despre schimbările climatice

Prinţul Charles a scris o carte despre schimbările climatice

Prinţul Charles a scris o carte despre schimbările climatice
Publicat: 17.01.2017
Prinţul Charles este cunoscut ca un susţinător al luptei împotriva schimbărilor climatice, iar acum acesta a devenit coautorul unei cărţi bazate pe acelaşi subiect.

Prinţul Charles s-a alăturat unei cercetătoare într-o campanie împotriva schimbărilor climatice, iar împreună au realizat o carte denumită The Ladybird Book on Climate Changes, care va fi lansată pe 26 ianuarie. Autorii promit că acesta va fi un ghid de bază pentru adulţi privind ştiinţa din spatele schimbărilor climatice. 

Cartea face parte dintr-o serie care în anii ’60 era destinată copiilor, însă în 2015 seria şi-a schimbat publicul, oferind inclusiv sfaturi pentru adulţi în probleme precum mahmureala sau criza vârstei de mijloc, notează Science Alert.

În trecut, prinţul Charles şi-a arătat susţinerea privind lupta împotriva schimbărilor climatice, într-un interviu  din 2013 acesta declara: ,,Nu vreau să fiu confruntat de viitorul meu nepot care să-mi reproşeze că nu am făcut nimic”. 

Pentru realizarea cărţii, prinţul s-a alăturat cercetătoarei Emily Shuckburgh, care face parte din British Antarctic Survey, şi ecologistului Tony Juniper. 

Cartea a fost revizuită de un grup de cercetători din cadrul Societăţii Regale de Meteorologie, precum şi de o echipă de climatologi. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase