Prima pagină D:News

Ce spune semnătura lui Donald Trump despre personalitatea sa?

Redactia Descopera.ro | 01.21.2017 | ● Vizualizări: 27739
Sursa foto: Hepta     + zoom
Galerie foto (2)

Grafologii spun că nu există semnale de elaborare de planuri.

Noul preşedinte ale SUA este un lider şiret, energic şi cu o concepţie exagerată despre sine, afirmă grafologii spanioli.

O energie enormă care poate ajunge până la brutalitate. O autoafirmare continuă, o atitudine beligerantă dispusă la confruntare, o marcată ambivalenţă care-l poate face să convieţuiească în diverse lumi în acelaşi timp, potrivit Rador.

Trăieşte cu aceeaşi intensitate şi ferocitate în lumea ideilor, dar şi a aspectelor materiale şi plăcute ale vieţii.

Semnătura lui Donald Trump/ Sursa foto: Hepta

Întreaga sa viaţă este un exerciţiu de voinţă de fier pentru a face ceea ce vrea.

Specialiştii evidenţiază că toată acea continuitate a mişcării grafice este tensionată, aproape crispată şi cu o predominantă totală a unghiurilor, ceea ce vorbeşte despre o personalitate foarte reactivă, vicleană, predispusă la luptă şi care alimentează controversa.

Singura premiză pe care o concepe este victoria şi se regenerează, se alimentează şi creşte în faţa opoziţiei şi a criticii.
Astfel, se poate spune că este vorba despre orgolioasa semnătură a unui lider. Dar şi a unui om de stat?

Grafologii spun că nu există semnale de elaborare de planuri. Nici nu se ancorează în trecut, nici nu se îndreaptă sau gândeşte la viitor; doar se autoafirmă în prezent. Vom avea timp să observăm totul începând de vinerea aceasta şi până la finele următorilor patru ani.