Home » D:News » Mama Mădălinei Manole va fi înmormântată marţi, în cimitirul Bolovani din Ploieşti

Mama Mădălinei Manole va fi înmormântată marţi, în cimitirul Bolovani din Ploieşti

Mama Mădălinei Manole va fi înmormântată marţi, în cimitirul Bolovani din Ploieşti
Publicat: 06.03.2017
Mama Mădălinei Manole, Eugenia Manole, va fi înmormântată marţi, în cimitirul Bolovani din Ploieşti. Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, declară că mama i-a murit în braţe: "Mi-a murit în braţe. Şi-a dat ultima suflare la mine în braţe".

 Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că în ultima săptămână starea de sănătate a Eugeniei Manole s-a agravat.

„M-am dus sâmbătă seară la mama în vizită. Era singură în salon. Mi-a murit în braţe. Şi-a dat ultima suflare la mine în braţe. Dacă nu mă duceam, murea singură”, a spus Marian Manole.

Potrivit acestuia, tatăl Mădălinei Manole a aflat abia duminică dimineaţă despre moartea soţiei sale.

„Tata e sub tratament. Acum un an a suferit un accident vascular cerebral. Mama l-a pus pe picioare. Am putut să-i spun abia duminică dimineaţă că mama a murit”, a afirmat Marian Manole.

Potrivit acestuia, trupul neînsufleţit al Eugeniei Manole va fi adus, luni după-amiază, la capela Bisericii Sfânta Treime din Ploieşti, iar înmormântarea va avea loc marţi, în cimitirul Bolovani din Ploieşti, cimitir unde a fost înmormântată, în urmă cu şapte ani, şi Mădălina Manole.

„Va fi înmormântată marţi în cimitirul Bolovani, lângă surorile şi părinţii ei. Nu e lângă Mădălina. Slujba va începe la ora 12.00”, a spus Marian Manole.

Mama Mădălinei Manole, Eugenia, a murit sâmbătă seara la Spitalul Municipal din Ploieşti.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

A fost realizat un clasament inedit al distanţelor parcurse de cântăreţi: un DJ a călătorit echivalentul distanţei Pământ-Lună de şase ori

Provocare bizară: un artist doreşte să stea opt zile în interiorul unui bloc de piatră

Record pentru un tânăr artist român. Tabloul lui a fost vândut cu 4 milioane de euro – FOTO

Controversatul artist Damien Hirst va construi un oraş întreg în sud-vestul Angliei

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase