Prima pagină D:News

Mama Mădălinei Manole va fi înmormântată marţi, în cimitirul Bolovani din Ploieşti

Redactia Descopera.ro | 03.06.2017 | ● Vizualizări: 709
Foto: arhiva     + zoom
Galerie foto (1)

Mama Mădălinei Manole, Eugenia Manole, va fi înmormântată marţi, în cimitirul Bolovani din Ploieşti. Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, declară că mama i-a murit în braţe: "Mi-a murit în braţe. Şi-a dat ultima suflare la mine în braţe".

 Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că în ultima săptămână starea de sănătate a Eugeniei Manole s-a agravat.

"M-am dus sâmbătă seară la mama în vizită. Era singură în salon. Mi-a murit în braţe. Şi-a dat ultima suflare la mine în braţe. Dacă nu mă duceam, murea singură", a spus Marian Manole.

Potrivit acestuia, tatăl Mădălinei Manole a aflat abia duminică dimineaţă despre moartea soţiei sale."Tata e sub tratament. Acum un an a suferit un accident vascular cerebral. Mama l-a pus pe picioare. Am putut să-i spun abia duminică dimineaţă că mama a murit", a afirmat Marian Manole.

Potrivit acestuia, trupul neînsufleţit al Eugeniei Manole va fi adus, luni după-amiază, la capela Bisericii Sfânta Treime din Ploieşti, iar înmormântarea va avea loc marţi, în cimitirul Bolovani din Ploieşti, cimitir unde a fost înmormântată, în urmă cu şapte ani, şi Mădălina Manole.

"Va fi înmormântată marţi în cimitirul Bolovani, lângă surorile şi părinţii ei. Nu e lângă Mădălina. Slujba va începe la ora 12.00", a spus Marian Manole.

Mama Mădălinei Manole, Eugenia, a murit sâmbătă seara la Spitalul Municipal din Ploieşti.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

A fost realizat un clasament inedit al distanţelor parcurse de cântăreţi: un DJ a călătorit echivalentul distanţei Pământ-Lună de şase ori

Provocare bizară: un artist doreşte să stea opt zile în interiorul unui bloc de piatră

Record pentru un tânăr artist român. Tabloul lui a fost vândut cu 4 milioane de euro - FOTO

Controversatul artist Damien Hirst va construi un oraş întreg în sud-vestul Angliei

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI