Prima pagină D:News

Ţările în care bărbaţii exagerează cel mai mult atunci când vine vorba de mărimea penisului

Oana Bujor 03.12.2017 | ● Vizualizări: 8602
Sursa 123rf     + zoom
Galerie foto (2)

Unii bărbaţii consideră că mărimea penisului este un motiv de mândrie sau de ruşine. În cadrul unui studiu au fost dezvăluite ţările în care bărbaţii exagerează cu privire la mărimea penisului, precum şi cele în care bărbaţii sunt cei mai modeşti.

Cercetătorii au cerut bărbaţilor să estimeze lungimea penisului în erecţie, relatează Mail Online.

Apoi experţii au comparat numărul cu cel oferit de ultima parteneră sexuală a bărbatului. Rezultatele au prezentat faptul că bărbaţii australieni sunt cei care exagerează cel mai mult mărimea penisului. Aceştia aproximând o mărime medie de 18 centimetri în timp ce femeile au declarat că mărimea ar fi de 16,85 de centimetri. 

De asemenea şi americanii îşi supraestimează organul genital. Bărbaţii afirmând că au o lungime medie de 18,33 de centimetri, în timp ce femeile au declarat că mărimea medie este de 16,86 de centimetri. Canadienii au fost printre cei mai oneşti cu privire la bărbăţia lor.  În acelaşi timp bărbaţii din India şi-au subestimat mărimea penisului. Femeile din India au declarat că mărimea medie este de 16 centimetri cu 85 de milimetri mai mult decât au declarat bărbaţii.

Puteţi analiza graficul de mai jos.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 
Tag-uri: penis | barbati | mărime