Home » D:News » Ultimul sezon al „Game of Thrones” ar putea fi amânat

Ultimul sezon al „Game of Thrones” ar putea fi amânat

Ultimul sezon al „Game of Thrones” ar  putea fi amânat
Publicat: 28.04.2017
Greva a scenariştilor de la Hollywood ar putea duce la oprirea producţiilor tuturor programelor de televiziune din SUA care se bazează pe scenarii, precum sezonul final al "Game of Thrones", dar şi serialele "The Walking Dead" sau "American Horror Story", relatează The Telegraph.
Dacă nu se ajunge la un acord între Asociaţia Scenariştilor din America (Writers Guild of America) şi Alianţa Producătorilor de Filme şi Programelor de Televiziune (Alliance of Motion Picture and Television Producers) înainte de 1 mai, producţiile tuturor programelor de televiziune americane din SUA care au la bază scenarii, dar şi a emisiunilor de seară, vor fi oprite imediat, fapt ce ar putea pune în pericol seriale precum „Game of Thrones” şi „The Walking Dead”.
 
În prezent există mai multe emisiuni şi mai mult conţinut original decât oricând, dar vechile reguli, făcute înainte de dezvoltarea spectaculoasă a serviciilor de streaming, duc la pierderi financiare pentru scenarişti. Alături de episoade mai scurte (de la 8 la 13 episoade, în comparaţie cu standardul anterior de 22 de episoade, când a fost definită mare parte a regulilor), există ferestre foarte mari între sezoanele emisiunilor americane de televiziune, uneori chiar pauze de un an, ceea ce creează probleme financiare scenariştilor.
 
În plus, contractele stipulează ca scenariştii serialelor nu au voie să lucreze la alte producţii TV, chiar dacă jobul lor primar este amânat, rezultând în pierderi financiare. De asemenea, scenariştii îşi doresc şi pachete de asigurări de sănătate mai bune.
 
Citeşte continuarea pe Mediafax.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 
 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase