Home » D:News » Castelul Corvinilor a fost prădat de hoţi

Castelul Corvinilor a fost prădat de hoţi

Publicat: 03.05.2017
Castelul Corvinilor a fost prădat de hoţi
Poliţiştii din Hunedoara efectuează mai multe audieri, după ce agentul de pază de la Castelul Corvinilor a depistat că spaţiul în care se afla casieria a fost spart şi lipsesc peste 170.000 lei, încasările din perioada minivacanţei de 1 mai, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că furtul a fost descoperit de agentul de pază când a început programul de lucru, informează Mediafax.
 
„Efectuăm cercetări pentru a stabili împrejurările în care a fost comisă fapta. Personalul angajat şi toţi cei care au avut interacţiune directă cu locaţia sunt audiate de poliţişti”, a precizat Bogdan Niţu.
 
Primele informaţii arată că banii existenţi în casierie, aproximativ 170.000 de lei, reprezintă suma încasărilor de la Castelul Corvinilor din ultimele zile ale sfârşitului de săptămână, când au fost mai mulţi turişti datorită minivacanţei de 1 mai.
 
Poliţiştii nu exclud ipoteza ca hoţul sau hoţii să se fii infiltrat printre vizitatori şi să fi rămas la ora închiderii în castel fiindcă nu există urme de forţare a intrării în monumentul de atracţie turistică.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase