Home » D:News » Imagini înduioşătoare în Oradea: un poliţist a oprit traficul pentru mai multe răţuşte – VIDEO

Imagini înduioşătoare în Oradea: un poliţist a oprit traficul pentru mai multe răţuşte – VIDEO

Imagini înduioşătoare în Oradea: un poliţist a oprit traficul pentru mai multe răţuşte – VIDEO
Publicat: 04.05.2017
Toată scena a fost surprinsă de un internaut, care a postat filmuleţul pe Facebook, iar în scurt timp înregistrarea a devenit viral.

Gestul unui poliţist din Oradea, care a oprit traficul rutier, marţi dimineaţa, pentru ca o raţă cu bobocii ei să treacă strada, este intens comentat pe reţelele de socializare, scrie Mediafax.

Omul legii a urmărit cu atenţie ca răţuştele să treacă în siguranţă pe carosabil, iar când vreo trei boboci s-au poticnit în bordură, n-a stat pe gânduri şi a sărit să îi ajute.

Potrivit Bihor Online, cazul răţuştelor ajutate să treacă strada a ajuns rapid în atenţia Inspectoratului General de Poliţie.

„Poliţistul zilei este colegul nostru, agent şef adjunct de poliţie Bogdan Mutu, care, în această dimineaţă, a ajutat o familie de raţuşte să traveseze strada, în siguranţă. Acesta are 32 de ani şi lucrează la Biroul Rutier al Poliţiei Municipiului Oradea. Poliţistul şi-a început activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor în anul 2007, din anul 2010 fiind poliţist rutier”, transmite Poliţia Română pe pagina de Facebook.

Citeşte şi

Citeşte şi

Citeşte şi

Citeşte şi

Citeşte şi

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase