Home » D:News » Cum poţi deveni miliardar. Iată cinci probleme pe care trebuie să le rezolvi

Cum poţi deveni miliardar. Iată cinci probleme pe care trebuie să le rezolvi

Publicat: 12.05.2017
Cum poţi deveni miliardar. Iată cinci probleme pe care trebuie să le rezolvi
Business Insider a realizat o listă cu cinci probleme ale căror rezolvări i-ar putea aduce celui care găseşte o soluţie miliarde de dolari.

Statutul de miliardar se obţine după o luptă îndelungată, timp în care cei mai mulţi reuşesc să găsească răspunsuri care au venit în întâmpinarea problemelor de zi cu zi cu care se confruntă oamenii.

Uitaţi de baterii. Viitorul autonomiei telefoanelor, tabletelor nu este legat de baterii, ci de energie wireless. Încearcă să-ţi dai seama cum ai putea transforma un TV sau transmisia celulară într-o sursă de energie.

2. Internet în zone rurale, izolate

Vitezele de internet la oraşe sunt ameţitoare, însă există în continuare multe zone de pe glob unde internetul nici măcăr nu a ajuns, mai ales în ţările în curs de dezvoltare. Rezolvarea acestei probeleme nu este una simplă. Atât Google, cât şi Facebook lucrează la asta.  Dacă găseşti o metodă mai rapidă, mai ieftină decât Google de a oferi internet în zonele izolate ai putea face miliarde de dolari.

Citeşte continuarea pe Business Magazin.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Un român de 23 de ani a câştigat un premiu iniţiat de miliardarul Elon Musk: a inventat un sistem de transport care prinde viteza de 1.200 km/h

Mai mulţi miliardari, în frunte cu Bill Gates, lansează un fond de investiţii important pentru planetă

Povestea miliardarului necunoscut care şi-a sporit averea cu 1.000% peste noapte

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase