Prima pagină D:News

Animalul pe care ar trebui să îl EVIŢI atunci când eşti la menstruaţie

Redactia Descopera.ro | 06.18.2017 | ● Vizualizări: 5483
Ce animal trebuie să EVIŢI atunci când eşti la menstruaţie     menstruatie, animal, pisica, caini, femei + zoom
Galerie foto (1)

Multe animale simt când ceva este în neregulă cu stăpânii lor şi, de asemenea, pot detecta cu uşurinţă când femeile sunt în perioada menstruală, potrivit ONE.

Se pare că, atât câinii, cât şi pisicile sunt capabile să detecteze menstuaţia în urma mirosului şi nivelului hormonal.  De asemenea, potrivit lui Mikel Delgado, care se ocupă de comportamentul pisicilor „există şi alte modalităţi prin care animalele noastre îşi dau seama că ceva se întâmplă cu noi, precum vocea”.  De altfel, câinii pot detecta şi alte condiţii de sănătate precum migrene, infecţii urinare sau chiar diferite tipuri de cancer, scrie ONE.

Cu toate astea, există un singur animal de companie pe care trebuie să-l eviţi în acea perioadă a lunii. Iguanele. Potrivit teenvogue.com, medicul veterinar Beth Breitweiser, a declarat pentru Broadly că igoanele, în special masculii, şi-au atacat stăpânele când se aflau la menstruaţie. „Unii masculi devin agresivi, mai ales dacă te afli la nivelul ochilor”.

De asemenea, medicul a explicat că mirosul uman al menstruaţiei este similar celui din perioada împerecherii al femelelor igoane.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 
Tag-uri: menstruatie | animal | pisica | caini | femei