Home » D:News » Cum şi-a convins un câine stăpâna că nu el a furat mâncarea. Imagini hilare

Cum şi-a convins un câine stăpâna că nu el a furat mâncarea. Imagini hilare

Cum şi-a convins un câine stăpâna că nu el a furat mâncarea. Imagini hilare
Publicat: 08.07.2017
Harley şi sora sa, doi labradori negri, fac senzaţie pe reţelele de socializare după ce stăpâna lor a postat, pe Facebook, un video cu cei doi în care îi întreabă repetitiv care a furat biscuitele de pe masă. De cinci ori, Harley pune lăbuţa pe capul surorii lui, spre amuzamentul stăpânei care îi dă trei ocazii "să spună adevărul".

„O să pun întrebarea, o să plec, o să vă las timp de gândire, să vă căutaţi în suflet şi să vă daţi seama care e cel mai bun răspuns pe care puteţi să îl daţi din inimă. Vă dau oportunitatea să faceţi lucrul care trebuie. Ştiu că o să aveţi nevoie de timp de gândire. Gândiţi-vă să acţionaţi corect. Aşa că vă întreb:cine a luat biscuitele de pe masă?”, îşi începe stăpâna discursul, scrie Gândul.

Harley, atent şi cu capul plecat, pune lăbuţa pe capul surorii lui, care trădează aceeaşi privire de vinovăţie.

„Harley, poate nu m-ai auzit, poate nu ai înţeles cât de dificilă este această întrebare şi cât de dificil este să îţi predai sora.
Aşa că o să te întreb din nou Harley, pentru că ştiu că este unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le ai de făcut. Vă întreb din nou: cine a luat biscuitele de pe masă?”, continuă stăpâna.

Harley repetă figura.

„Loha, ai ceva de spus? Vorbeşte în numele tău. Harley, a treia oară este cu noroc. Dacă nu a fost sora ta, o să uităm tot ce ai zis. Este dificil, Harley, aşa că te întreb pentru ultima oară: cine a furat biscuitele?”, îşi încheie interogatoriul stăpâna, după care Harley face acelaşi gest de trei ori consecutiv, spre amuzamentul ei.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase