Home » Natură » Tim, cel mai mic câine din Marea Britanie, cântăreşte doar un sfert de kilogram

Tim, cel mai mic câine din Marea Britanie, cântăreşte doar un sfert de kilogram

Tim, cel mai mic câine din Marea Britanie, cântăreşte doar un sfert de kilogram
Publicat: 26.06.2017
Cel mai mic câine din Marea Britanie, numit Tim, din rasa Yorkshire Terrier, are şapte săptămâni, dar cântăreşte doar 250 de grame.

Când s-a născut, Tim avea doar 74 de grame şi nu respira, însă stăpâna lui, Andrea McGowan, a reuşit să-l readucă la viaţă, scrie Rador.

Ea chiar l-a mutat în restaurantul pe care îl deţine, pentru a-l putea supraveghea neîncetat. Andrea a declarat că i-a fost mai greu să-l îngrijească pe micul patruped decât pe cei trei copii ai săi, fiind în permanenţă preocupată ca nu cumva căţelul să se deshidrateze dacă nu mănâncă la timp. Tim nu are poftă de mâncare, însă este un curajos şi jucăuş, spre deosebire de fraţii lui, cărora le este teamă să exploreze împrejurimile. Cel mai mult îi place să intre în pantofi şi să sară de pe trepte.

Clienţii restaurantului îl adoră pe micuţul patruped şi ar dori să-l cumpere. Stăpâna lui refuză şi spune că el va rămâne alături de familie. Este posibil ca Tim să sufere de nanism canin, însă diagnosticul poate fi pus doar atunci când patrupedul va avea vârsta de 18 luni.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Câinii sunt influenţaţi emoţional de stăpâni

Mulţi dintre noi am văzut câini dând din picioare şi scâncind în timp ce dorm şi am spus, fără să ne gândim prea mult: ”Uite, visează ceva!” Ce şi cum visează câinii?

Carnea de câine, INTERZISĂ în cadrul festivalului controversat din Yulin. Anual, în China, sunt ucise pentru consum 4 milioane de pisici şi 10 milioane de câini

Care sunt cele mai inteligente rase de câini?

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase