Prima pagină D:News

Americanii nu ştiu unde este Coreea de Nord pe hartă. Cu ce stat vecin lor au confundat ţara condusă de Kim Jong-un. VIDEO

Redactia Descopera.ro | 08.20.2017 | ● Vizualizări: 1310

În timp ce tensiunile între SUA şi Coreea de Nord au escaladat, tonul ameninţărilor lansate de ambele tabere fiind fără precedent, americanii nu par să fie prea îngrijoraţi.

Mai mult, câţiva dintre ei nu ştiu nici măcar unde se află pe hartă Coreea de Nord. Realizatorul şi gazda emisiunii "Jimmy Kimmel LIVE!" s-a hotărât să le testeze cunoştinţele americanilor şi iată de a ieşit."Unde se află Coreea de Nord pe hartă?". Aşa a sunat întrebarea care a părut să îi pună în dificultate pe unii americani, în condiţiile în care trei dintre cei chestionaţi cu confundat Coreea de Nord cu Canada. Alţii au indicat China, Brazilia, Vietnam, Afganistan sau chiar India.

Jimmy Kimmel nu este singurul care a încercat să vadă cât de multe ştiu americanii despre Coreea de Nord. Recent, The New York Times a publicat un infografic care arăta că doar 36% din respondenţi au bifat corect ţara pe hartă.