Prima pagină D:News

Acesta este cel mai râvnit loc de muncă de către bărbaţi. Bei bere la serviciu şi eşti plătit regeşte

Redactia Descopera.ro | 09.13.2017 | ● Vizualizări: 1116
Bei BERE la serviciu şi eşti plătit regeşte pentru asta. Unde se pot înscrie cei care îşi doresc acest JOB     bere, alcool, pasiune, job + zoom
Galerie foto (1)

Cercetătorii de la Universitatea din Nottingham caută degustători profesionişti de bere. Oferta este una cât se poate de seriosă.

Potrivit Nottingham Post, unul dintre obiectivele acestei cercetări este de a afla cum conţinutul de alcool şi timpul pot afecta aromele în bere. Pentru a răspunde la aceste întrebări, aceştia recrutează şi antrenează oameni pentru a putea identifica mirosuri şi arome specifice. Industria berii încearcă să înveţe mai multe pentru a îmbunătăţi calitatea ingredientelor, procesele de fabricare a berii şi, în cele din urmă, berea.

După antrenament, degustătorii de bere vor putea identifica o aromă de cafea într-o bere neagră, vor detecta malţul într-un ale sau vor simţi mirosul de pin dintr-o bere care foloseşte hamei Mosaic. Nu numai că aceşti degustători profesionişti de bere vor răspunde la întrebările unor cercetători, dar vor afla exact ce mirosuri şi arome se află în halba lor.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

 

Tag-uri: bere | alcool | pasiune | job