Home » D:News » Ce pretenţii de ultim moment au femeile în pat

Ce pretenţii de ultim moment au femeile în pat

Publicat: 19.09.2017
Cerintele de ultim moment din partea femeilor aflate in culmea extazului sunt obisnuite, insa variaza extrem de mult de la o tara la tara conform unui studiu recent. Fie ca sunt tactici intarziate sau cerinte indirecte, Top-ul celor 10 cerinte de ultim moment a fost dezvaluit.

Studiul, condus de Victoria Milan – site de dating pentru persoane casatorite sau aflate intr-o relatie in cautarea unei aventuri extraconjugale – a intrebat 12.104 de barbati dintre membrii activi din 21 de tari care sunt cele mai populare ultime pretentii din partea femeilor pe care le duc in pat.

Femeilor din Spania si Irlanda le place sa o faca pe intuneric, barbatii din aceste tari afirmand ca cerinta de ultim moment ca lumina sa fie stinsa reprezinta cel mai popular lucru pe care il aud soptindu-li-se la ureche inainte de momentul magic.

Doamnele elvetiene si austriece sunt cunoscute ca fiind aventuroase si active in dormitor, insa le place sa tina acest lucru secret fata de restul lumii, in siguranta fata de cei ce trag cu ochiul. Barbatii austrieci si elvetieni afirma ca aceste femei o vor face doar daca cortina este trasa cand vine vorba de mometul decisiv.

Doamnele norvegiene si daneze nu sunt straine de a se culca cu straini – insa sunt responsabile cand au o harjoneala neprevazuta. Barbatii din Norvegia si Danemarca afirma ca in ultimele momente, cel mai probabil femeile Scandinave le vor sopti iubitilor sa isi puna un pezervativ.

Citeşte continuarea în CSID.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase