Prima pagină D:News

O bucată din aripa a unui avion a căzut de la 2.000 de metri înălţime pe o maşină din Japonia

Redactia Descopera.ro | 09.28.2017 | ● Vizualizări: 1296
O bucată din aripa unui avion în zbor a aterizat pe o maşină din Japonia, de la o înălţime de 2.000 de metri     avion, masina, japonia, aterizare + zoom
Galerie foto (1)

O maşină a fost parţial distrusă după ce o bucată din aripa unui avion a picat din cer, la propriu. Incidentul s-a întâmplat în oraşul japonez Osaka.

Porţiunea de aripă, de mai bine de 4 kg, a căzut de la o înălţime de 2.000 de metri, după ce s-a desprins de pe un avion KLM care aparţine companiei Royal Dutch Airlines. Aeronava decolase, sâmbătă, de pe aeroportul internaţional Kansai, relatează Mediafax citând BBC.

Bucata de aripă a căzut pe capota maşinii şi a distrus fereastra din spate. Nimeni nu a fost rănit în incident, dar KLM a lansat o investigaţie.

Piesa s-a desprins din aripa unui Boeing 777 care avea la bord peste 300 de pasageri. Avionul a aterizat în siguranţă în aeroportul Schiphol din Amsterdam, câteva ore mai mai târziu."KLM regretă acest incident şi a lansat imediat o anchetă pentru identificarea cauzelor", a transmis compania aeriană olandeză, care a precizat că investigaţia se face "în strânsă legătură cu autorităţile aviaţiei civile japoneze şi cu Boeing".

 

Tag-uri: avion | masina | japonia | aterizare

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI