Home » D:News » FOTO. Creatorii maşinii Agentului 007 construiesc un turn spectaculos cu piscină infinity şi spa-uri pe acoperiş

FOTO. Creatorii maşinii Agentului 007 construiesc un turn spectaculos cu piscină infinity şi spa-uri pe acoperiş

Publicat: 27.10.2017
FOTO. Creatorii maşinii Agentului 007 construiesc un turn spectaculos cu piscină infinity şi spa-uri pe acoperiş
Fanii James Bond se pot bucura acum de stilul de viaţă al celebrului agent 007.

Compania care produce maşina lui Bond, Aston Martin, schimbă direcţia şi va construi un turn din ticlă şi oţel, de 66 de etaje, cu vedere la ocean, în Miami.

Clădirea în formă de corabie va fi gata în 2021.

Preţul apartamentelor disponibile aici porneşte de la 600.000 de dolari şi ajunge la 8,5 milioane dolari. Penthouse-urile costă între 14 milioane de dolari şi 50 de milioane de dolari.

Directorul de creaţie de la Aston Martin, Marek Reichman şi echipa sa de design se vor ocupa de interiorul spectaculoasei clădiri. Complexul de lux este primul de acest gen pentru Aston Martin care colaborează cu G and G Business Developments din SUA pentru realizarea acestui proiect.
 
Turnul, al cărui exterior este gândit de Revuelta Architecture şi Bodas Miani Anger, este proiectat să fie utilat cu tot ce este necesar pentru a creiona un stil luxos: centre de fitness, sala de gimnastică, de box, spa-uri, sală de golf virtual, două cinematografe, un salon de înfrumuseţare şi o frizerie.
 
Coroana clădirii o reprezintă piscina infinity şi spa-ul de pe acoperiş, cu vedere la Biscayne Bay, Oceanul Atlantic şi panorama oraşului Miami.

Pentru foto accesaţi Mediafax!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase