Home » D:News » Consumatorii de marijuana întreţin cu 20% mai multe relaţii sexuale

Consumatorii de marijuana întreţin cu 20% mai multe relaţii sexuale

Consumatorii de marijuana întreţin cu 20% mai multe relaţii sexuale
Publicat: 31.10.2017
Persoanele care consumă canabis au cu 20% mai multe relaţii sexuale decât cei care se abţin de la acest drog, concluzionează un studiu american.

Participanţii din cadrul studiului au fost întrebaţi de câte ori au avut relaţii sexuale heterosexuale în decursul a patru săptămâni şi cât de frecvent au fumat marijuana în ultimele 12 luni. The Guardian notează că cercetătorii din cadrul Universităţii Standford au descoperit că femeile care fumau zilnic marijuana făceau sex de 7,1 ori în ultimele patru săptămâni, comparabil cu de 6 ori în patru săptămâni de către cei care au negat că au consumat marijuana în ultimul an. 

În cazul bărbaţilor, cei care au consumat zilnic drogul au declarat că au întreţinut relaţii intime de 6,9 ori comparabil cu 5,6 ori în cazul celor care nu au consumat. Astfel, cercetătorii au ajuns la o concluzie după analizarea a 50.000 de americani cu vârste cuprinse între 25 şi 45 de ani. ”Cu alte cuvinte, cei care consumă marijuana fac cu 20% mai mult sex decât cei ce se abţin de la acest viciu,” a declarat principalul autor al studiului dr. Michael Eisenberg, din cadrul Universităţii Standford. Însă, Eisenberg susţine că rezultate studiului nu ar trebui interpretat greşit ca fiind o legătură cauzală. 

Conform studiului, fiecare cuplu care consuma marijuana întreţinea de 20 de ori mai multe relaţii sexuale anual. În România, consumul de droguri, inclusiv marijuana este interzis conform legii 143/2000. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarle articole:

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase