Home » D:News » O anumită băutură te poate face să te simţi sexy

O anumită băutură te poate face să te simţi sexy

O anumită băutură te poate face să te simţi sexy
Publicat: 17.12.2017
Persoanele care obişnuiesc să bea alcool îşi aleg băutura în funcţie de impresia pe care cred că o vor lăsa celorlaţi, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii britanici.
Oamenii de ştiinţă au mers mai departe cu cercetarea şi au aflat că cei care beau gin au toate şansele să fie consideraţi sexy. Pe de altă parte, cei care beau 3 pahare de vin roşu se simt mai jucăuşi. Indiferent de ce au pahar, 3 din 5 participanţi la studiu au declarat că se se simt obosiţi după ce beau, informează Gustarte.
 
Cercetarea a vrut să scoată la iveală tipurile de emoţii care apar după consumul a diferite tipuri de alcool şi este unul dintre cele mai mari studii de acest tip realizate vreodată. Au fost colectate date de la peste 30 000 de persoane, din 21 de ţări diferite.
 
Băuturile alcoolice tari—votca, ginul sau romul—îi fac pe oameni agresivi, pe când berea şi vinul roşu le permite băutorilor să fie mai maleabili. Totuşi, votca, deşi aduce agresivitate, aduce şi o stare care le permite oamenilor să plângă mai uşor. Tot în dreptul băutorilor de tărie au fost trecute stări ca puseu de energie, încredere în sine. La polul opus sunt berea şi vinul care ne transformă în fiinţe mai relaxate.  
 
Ginul este băutura care le dă băutorilor impresia că ar fi mai atractivi, mai sexy. 4 din 10 participanţi la studiu au această părere. 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase