Home » D:News » Femeilor din ziua de astăzi le lipsesc încrederea, suportul moral şi banii

Femeilor din ziua de astăzi le lipsesc încrederea, suportul moral şi banii

Femeilor din ziua de astăzi le lipsesc încrederea, suportul moral şi banii
Publicat: 27.03.2018
Daniela Irimia, antreprenor şi trainer de dezvoltare personală consideră că trebuie să ştii ce îţi doreşti ca mai apoi să poţi trăi aşa cum vrei. Ea atrage atenţia că femeilor din ziua de astăzi le lipsesc încrederea, suportul moral, curajul, educaţia universală şi banii.

VIDEO AICI

„Femeilor din ziua de astăzi le lipsesc încrederea, suportul moral, curajul, educaţia universală şi banii, dar cel mai deprimant este faptul că din 12 persoane doar patru au planuri pentru următorii cinci ani”, a spus, la ZF LIVE, Daniela Irimia, antreprenor şi trainer de dezvoltare personală.

Daniela Irimia a lucrat timp de şapte ani pe partea de marketing online, fiind fondatoarea agenţiei „Limonade”, pe care a vândut-o pentru a se putea focusa doar pe partea de dezvoltare personală şi training.

„Am preferat să rămân în zona de trainig, dezvoltare personală, prezentări de impact, cum să vorbeşti în public, cum să îţi gestionezi emoţiile şi cum să îţi foloseşti vocea pentru că am observat o nevoie a publicului pe partea de dezvoltare şi evoluţie”.

În prezent, Daniela lucrează la un proiect denumit „Femeia independentă” şi susţine cursuri de dezvoltare personală în companiile din zona corporate şi se axează în general pe femei, „deoarece am văzut o lipsă de încredere şi o frică în a-şi exprima părerile”.

Potrivit Danielei, o femeie independentă este femeia care trăieşte conform propriilor ei valori, este femeia care se cunoaşte pe ea, care ştie care sunt cele mai importante lucruri în viaţa ei şi care trăieşte conform lor.

„Această definiţie cuprinde şi independenţa emoţională, independenţa financiară, dar mai ales cuprinde  eforturile pe care le face pentru a deveni cea mai bună versiune a sa”.

Primul pas spre dezvoltare şi evoluţie este curajul de a face schimbări şi de a te face auzit, „dacă eu îmi asum nişte schimbări atunci pot găsi şi susţinerea de care am nevoie pentru a-mi îndeplini obiectivele”.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase