Home » D:News » Pac-Man ne ajută să nu ne prăbuşim de pe marginea planetei, cel puţin asta cred adepţii teoriei Pământului-plat

Pac-Man ne ajută să nu ne prăbuşim de pe marginea planetei, cel puţin asta cred adepţii teoriei Pământului-plat

Pac-Man ne ajută să nu ne prăbuşim de pe marginea planetei, cel puţin asta cred adepţii teoriei Pământului-plat
Publicat: 05.05.2018
Recent, peste 200 de persoane adepte ale teoriei Pământului-plat s-au adunat în cadrul unei convenţii din Marea Britanie. Precum orice convenţie pseudoştiinţifică şi aceasta a fost plină de teorii bizare.

”Oamenii se trezesc”, a declarat organizatorul evenimentului, Gary John. ”Este un interes major în teoriile Pământului-plat şi o neîncredere crescută în guverne,” a adăugat el. 

Conform Science Alert, printre vorbitori a fost şi muzicianul Darren Nesbit, ce a susţinut că trăim într-o lume de tip Pac-Man. El susţine că există doi factori clari ce l-au făcut să accepte această teorie. ”Privim sau mergem afară şi lumea clar nu se mişcă. De asemenea, oriunde ai trăi în această lume > te afli mereu în vârful ei,” a declarat Nesbit, 

 Acesta lucrează în prezent la propria sa teorie. ”Efectul Pac-Man” poate rezolva cea mai mare problemă a teoriei Pământului-plat: De ce nu există niciun zid sau o margine atunci când călătorim în jurul lumii, se întreabă muzicianul Darren Nesbit.

”Ştim că o călătorie de la est la vest continuă este reală,” afirmă el. ”O posibilitate logică pentru cei cu mintea cu adevărat deschisă este că spaţiul-timp se învârte în jurul planetei şi astfel obţinem un efect Pac-Man,” adaugă el. 

Practic, Nesbit susţine că de fiecare dată când ajungem la capătul lumii suntem transportaţi la celălalt capăt al hărţii la fel ca în jocul Pac-Man. Însă Nesbit nu este prima persoană ce a prezentat această teorie. De fapt teoria Pac-Man este deseori utilizată de membrii reţelelor sociale pentru a râde de adepţii acestei teorii. Un alt vorbitor a declarat în cadrul conferinţei că a dovedit inexistenţa gravitaţiei. ”Cercetarea mea distruge cosmologia Big Bangului. Susţine ideea că gravitaţia nu există, iar singura forţă din natură este electromagnetismul,” a declarat vorbitorul David Marsh. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase