Home » D:News » Călătorii în timp sunt invitaţi la comemorarea vieţii şi carierei lui Stephen Hawking, celebrul fizician care a decedat recent

Călătorii în timp sunt invitaţi la comemorarea vieţii şi carierei lui Stephen Hawking, celebrul fizician care a decedat recent

Călătorii în timp sunt invitaţi la comemorarea vieţii şi carierei lui Stephen Hawking, celebrul fizician care a decedat recent
Publicat: 19.05.2018
Urna cu cenuşă a fizicianului va fi dusă pe 15 iunie la Westminster Abbey din Londra, lângă mormintele giganţilor din ştiinţă precum Isaac Newton şi Charles Darwin. Se vor oferi 1.000 de bilete gratis, unde cei care aplică trebuie să menţioneze, printre altele, şi data naşterii. Doar că această dată a naşterii poate fi oricare până la 31 decembrie 2038.

„Profesorul Hawking a organizat o petrecere pentru călătorii în timp, pentru a vedea dacă va apărea vreunul”, a precizat bloggerul de travel londonez IanVisits. „Nu a apărut niciunul, dar pare perfect că site-ul memorialului său permite oamenilor care se vor naşte în viitor să participe la comemorări”.

De asemenea, Westminster Abbey va fi deschis pentru public, gratis, după comemorare, iar oricine, din prezent sau din viitor, poate vizita locul de veci al savantului, scrie Phys.

„Serviciul de comemorare a vieţii şi activităţii lui Stephen Hawking va celebra nu doar realizările ştiinţifice remarcabile, ci şi caracterul şi rezistenţa în faţa bolii devastatoare”, a precizat John Hall, protopopul de la Westminster.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Şapte lucruri surprinzătoare despre Stephen Hawking pe care puţini le cunosc

Realizările ştiinţifice ale lui Stephen Hawking, marele geniu al erei noastre. ”Scopul meu este simplu: o înţelegere completă a Universului, de ce este aşa cum este şi de ce există”

Teoria FINALĂ a lui Stephen Hawking privind Big Bang-ul a fost publicată acum. Cum a fost creat de fapt universul

Stephen Hawking susţine că ştie ce s-a întâmplat înainte de apariţia timpului

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase