Home » D:News » Un Ferrari Enzo şi alte 100 de maşini exclusiviste participă la „Cars&Coffee”, în Mamaia

Un Ferrari Enzo şi alte 100 de maşini exclusiviste participă la „Cars&Coffee”, în Mamaia

Publicat: 28.05.2018
Peste 100 de maşini exclusiviste din toate colţurile lumii, între care un Ferrari Enzo, care valorează cel puţin două milioane de euro, vor participa la „Cars&Coffee”, un eveniment care se va desfăşura în perioada 6-7 iulie, în Mamaia, transmite corespondentul MEDIAFAX.
„Cars & Coffee”, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate maşinilor exclusiviste din Europa de Est, va fi găzduit vara aceasta de staţiunea Mamaia după ce prima ediţie a avut loc, anul trecut, lângă Bucureşti, pe circuitul MotorPark de la Adâncata, informează Mediafax.
 
„Cars & Coffee Mamaia” se va desfăşura în perioada 6 – 8 iulie şi va aduce o sută de maşini exclusiviste din toate colţurile lumii, între care un Ferrari Enzo care valorează peste două milioane de euro.
 
Vor fi maşini aparţinând unor mărci renumite, precum Ferrari, Porsche, Lamborghini ori McLaren, „Cars&Coffee” având la activ evenimente de acest gen în peste 40 de ţări.
 
Pentru a doua ediţie din România, organizatorii au pregătit un eveniment unic, 50 de participanţi, posesori de maşini exotice, urmând să plece din Veneţia, în data de 30 iunie, destinaţia finală fiind Mamaia.
 
 
„După câteva zile de mers de la Veneţia vor ajunge în România pe circuitul MotorPark de la Adâncata. Cele 50 de maşini care au plecat din Italia se vor reuni cu încă 50 de maşini din România. (…) Apoi se va începe convoiul spre Mamaia. Ajungem vineri seară în Mamaia, iar sâmbătă cele 100 de maşini vor pleca într-o paradă organizată prin Mamaia”, a declarat, joi, Dragoş Chiţulescu, reprezentant Cars & Coffee, într-o conferinţă, în staţiunea Mamaia.
 
Potrivit acestuia, cele 100 de maşini vor rămâne în Mamaia până duminică, pentru ca apoi să plece spre casă.
 
La eveniment vor participa numai maşini scumpe, cea mai „ieftină” fiind evaluată la 100 de mii de euro.
 
„Va fi unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din România. Va fi prezent un Ferrari Enzo care valorează peste două milioane de euro. (…) Cea mai ieftină maşină va fi de 100.000 de euro”, a mai spus Chiţulescu.
 
Preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistica din România, Corina Martin, a precizat că maşinile vor putea fi văzute de turişti şi de constănţeni în timpul paradei din Mamaia, aceştia putându-se şi fotografia cu bolizii de sute de mii de euro, care vor fi parcaţi în zona Piaţetei Cazinou din staţiune.
 
„Am cerut în mod special Primăriei Constanţa să ne avizeze o paradă în staţiunea Mamaia şi în oraşul Constanţa şi o expoziţie a maşinilor, ca de obicei, în Piaţeta Cazino Mamaia. (…) Oraşul Constanţa are o ocazie extraordinară de a fi gazda unui eveniment Cars & Coffee internaţional şi, practic, celui mai mare circuit din Europa de Est atunci când vorbim de maşini exclusiviste. Turiştii şi constănţenii vor vedea în paradă pe străzile din Mamaia şi pe străzile din Constanţa şi oferim turiştilor şi constănţenilor oportunitatea să facă fotografii şi de a admira cele 100 de maşini în piaţeta Cazino Mamaia”, a spus Corina Martin.
 
La conferinţa de presă organizată joi au fost expuse trei astfel de maşini, un Porsche 911 Carrera S, Porsche 911 Turbo S şi un model exotic, un Audi R 18.
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase