Home » D:News » Cântăreţul Alexandru Jula a murit

Cântăreţul Alexandru Jula a murit

Cântăreţul Alexandru Jula a murit
Publicat: 03.06.2018
Cunoscutul cântăreţ de muzică uşoară, Alexandru Jula, a murit, duminică dimineaţa, la spitalul din Galaţi, unde fusese internat după un accident vascular cerebral. Artistul avea 84 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Decesul lui Alexandru Jula a fost anunţat duminică dimineaţa de colegii de la Teatrul Muzical din Galaţi, potrivit Mediafax.
 
„Drum bun, batrâne Lup de mare, al Revistei şi Cântecului românesc. Te vom preţui, până la reîntâlnire, pentru prietenia şi sprijinul pe care ni le-ai dăruit, necondiţionat, şi pentru valoarea de nemăsurat pe care ai dăruit-o vieţuitorilor acestei planete. Să fii iubit în aceeaşi măsură şi acolo unde te vor purta aripile de înger”, este unul dintre anunţurile care a apărut pe pagina de Facebook a colegilor de la Teatrul Muzical din Galaţi şi care este însoţit de sute de mesaje de condoleanţe de la prieteni şi fani.
 
Surse medicale au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că Alexandru Jula a murit duminică dimineaţa, în jurul orei 6.00.
 
Artistul Alexandru Jula a fost internat luni, din cauza unui accident vascular cerebral, după ce a leşinat pe scara blocului, în urma unui drum istovitor de la Cluj-Napoca, unde susţinuse un concert.
 
De-a lungul carierei, artistul a înregistrat numeroase albume, a participat la diverse concursuri muzicale în ţară şi în străinătate şi a câştigat premii pentru interpretare. Cariera artistică a interpretului de muzică uşoară a început în 1954 când Alexandru Jula s-a alăturat trupei de la Teatrul Muzical Nae Leonard din Galaţi, iar în televizune a debutat în anul 1962.
 
Printre melodiile cele mai cunoscute sunt „Soţia prietenului meu”, „Eşti tu” şi ”Mi-ai adus iar primăvara”.
 
Alexandru Jula ar fi împlinit, peste o lună, vârsta de 84 de ani.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase