Home » D:News » Care este limbajul secret al bărbaţilor

Care este limbajul secret al bărbaţilor

Care este limbajul secret al bărbaţilor
Publicat: 16.07.2018
Că bărbaţii nu sunt cei mai pricepuţi la capitolul comunicare, nu mai este un secret pentru nimeni. Dar ce faci când este evident că ceea ce spune nu este şi ceea ce gândeşte?

Sunteţi într-un restaurant şi luaţi cina. Îl întrebi dacă joia viitoare este liber, pentru că vin părinţii tăi în vizită şi ai vrea să-i cunoască. El se uită preocupat în meniu, mormăind ceva despre o friptură în sânge. Insişti să capeţi un răspuns, dar el deja discută cu chelnerul. Te gândeşti că nu vrea să-i cunoască pe ai tăi şi te superi. Acesta este doar o situaţie în care ai reuşit să-ţi dai seama ce gândeşte, chiar dacă nu a spus, practic, nimic. Dar ce faci când nu ai nici cea mai vagă idee despre ce se întâmplă în mintea lui? Noi am analizat câteva situaţii comune şi ce se ascunde în spatele lor.

Vorbeşti cu el, dar se uită în continuare la televizor

Ce înseamnă: Probabil nimic grav. Oricât de enervant ar părea, avem nevoie de o perioadă de timp care să nu ne solicite deloc atenţia, mai ales după o zi încărcată la birou. Şi butonatul telecomenzii este activitatea perfectă pentru ei. Femeile aleg în acest scop o baie cu spumă sau yoga. Bărbaţii, mai comozi din fire, aleg televizorul. Deci, oricât de enervantă ar fi situaţia, nu e anormală.

Cum îi faci faţă: Face asta în fiecare seară? Dacă da, probabil încearcă să evite discuţiile cu tine, deci indiferent ce ai face nu vei reuşi să-l determini să te asculte. Dacă se întâmplă doar sporadic, lasă-i răgazul să se relaxeze şi după aceea vorbeşte cu el.

De câte ori îl inviţi undeva spune că are treabă

Ce înseamnă: dacă pretinde că vrea să-şi petreacă mai mult timp cu tine şi totuşi nu o face niciodată, înseamnă că nu are curaj să-ţi spună cum stau lucrurile cu adevărat în relaţia voastră (cel puţin în partea care îl priveşte pe el).

Cu îi faci faţă: Nu te grăbi să tragi concluzii pripite, poate omul chiar a fost ocupat în ultima vreme. Dacă totuşi nu a propus niciodată variante alternative pentru serile când nu a putut să se vadă cu tine, asta e, tipul chiar nu are de gând să continue relaţia asta, aşa că cel mai bine este să-ţi vezi de viaţa ta.

Citeşte continuarea pe CSID.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase