Home » D:News » Agenţii FBI au evacuat, în mare secret şi de urgenţă, un observator spaţial. Ce ar încerca aceştia să ascundă

Agenţii FBI au evacuat, în mare secret şi de urgenţă, un observator spaţial. Ce ar încerca aceştia să ascundă

Agenţii FBI au evacuat, în mare secret şi de urgenţă, un observator spaţial. Ce ar încerca aceştia să ascundă
Publicat: 14.09.2018
O teorie a conspiraţiei privind ascunderea descoperirii vieţii extreterestre ia amploare după ce agenţii FBI au evacuat un observator spaţial şi au refuzat să ofere explicaţii.

Observatorul Sunsport Solar este utilizat pentru observarea Soarelui şi pentru înţelegerea stelelor din apropierea sistemului nostru solar. Însă, conform Independent, angajaţilor instituţiei le-a fost interzis accesul în clădire în urmă cu o săptămână, după ce agenţii federali au ajuns în secret la observator şi au închis întreaga zonă. 

Pe site-ul agenţiei este declarat doar faptul că închiderea a avut loc „din cauza unor circumstanţe neprevăzute”, iar locul va rămâne închis până la un ”anunţ ulterior”. Poliţia locală a declarat că a primit un raport că agenţii FBI au ajuns într-un elicopter Blackhawk şi au înconjurat observatorul, însă nu au informat poliţia privind scopul acţiunii. „FBI-ul refuză să ne spună ce se întâmplă”, a declarat şeriful Benny House. El a mai oferit detalii privind modul în care agenţii au pătruns. 

„Au ajuns cu un elicopter Blackhawk, o mulţime de persoane cu antene, unii dintre ei s-au urcat pe turnurile instituţiei”, a declarat House.

Misterul închiderii observatorului a dus la teorii ce s-au răspândit pe internet privind o descoperire a cercetătorilor ce nu trebuia să aibă loc. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase