Home » D:News » Superproducţia „Venom”, cu Tom Hardy, lider în box office-ul românesc de weekend

Superproducţia „Venom”, cu Tom Hardy, lider în box office-ul românesc de weekend

Publicat: 10.10.2018
Superproducţia „Venom”, cu Tom Hardy, lider în box office-ul românesc de weekend
Superproducţia "Venom", de Ruben Fleischer, cu Tom Hardy în rolul principal, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 2.553.269 de lei în weekendul premierei.
Lungmetrajul „Venom” ocupă astfel locul al treilea în topul filmelor cu cele mai mari încasări generate în prima săptămână pe marile ecrane româneşti, după „Răzbunătorii: Războiul Infinitului/ Avengers: Infinity War” (3.190.990 de lei) şi „Cincizeci de umbre descătuşate/ Fifty Shades Freed” (3.009.841,05 lei), potrivit cifrelor furnizate de cinemagia.ro.
 
În „Venom”, un film din universul Marvel, adus în România de InterComFilm Distribution, Tom Hardy interpretează rolul lui Eddie Brock, care, din jurnalist concediat, ajunge supererou cu probleme de personalitate de pe urma unei substanţe misterioase de provenienţă extraterestră, scrie Mediafax.
 
Pe locul al doilea în box office-ul românesc de weekend s-a situat o altă premieră, „Johnny English loveşte din nou/ Johnny English Strikes Again”, de David Kerr, care a avut încasări de 769.509,29 de lei. Jake Lacy, Olga Kurylenko, Emma Thompson şi Ben Miller sunt partenerii lui Rowan Atkinson în noua peliculă dedicată lui Johnny English, al treilea film din serie.
 
Liderul săptămânii trecute, comedia „Loserii de la seral/ Night School”, cu Tiffany Haddish şi Kevin Hart, a ajuns pe locul al treilea, cu încasări de 239.522,73 de lei. În regia lui Malcolm D. Lee, filmul prezintă povestea unor indivizi inadaptaţi în societate care sunt forţaţi să îşi facă studiile la seral, pentru a-şi lua bacalaureatul.
 
Pe poziţia a patra, în coborâre cu două locuri, s-a situat comedia horror „Misterul ceasului din perete/ The House with a Clock in Its Walls”, de Eli Roth, cu încasări de 185.376,70 de lei. Drama marca Universal, cu Jack Black şi Cate Blanchett în rolurile principale, prezintă povestea unei case în care se află un ceas care măsoară perioada rămasă până la ziua Apocalipsei.
 
Pe poziţia a cincea se menţine animaţia „Ploey – Inimă de viteaz/ Ploey – You Never Fly Alone”, de Arni Asgeirsson, care a avut încasări de 162.641,10 lei. Viaţa de pasăre fluerar nu are cum să fie simplă. Iar adolescenţa e problematică din start, mai ales dacă eroul nu a apucat să înveţe să zboare şi toată familia lui pleacă spre ţări calde şi îl lasă în urmă.
 
Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele româneşti în weekend este completat de „Călugăriţa: Misterul de la mănăstire/ The Nun”, de Corin Hardy (159.788,50 de lei), „Wheely: Voios şi Iute/ Wheely”, de Yusry Kru (148.765,15 lei), „Peppermint: Gustul răzbunării/ Peppermint”, de Pierre Morel (80.319,86 de lei), „O simplă favoare/ A Simple Favor”, de Paul Feig (72.419,10 lei), şi „Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă/ Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation”, de Genndy Tartakovsky (68.227 de lei).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase