Home » D:News » Schiţe inedite realizate de Michael Jackson, scoase la licitaţie

Schiţe inedite realizate de Michael Jackson, scoase la licitaţie

Publicat: 09.11.2018
Schiţe inedite realizate de Michael Jackson, scoase la licitaţie
Mai multe schiţe realizate de regretatul star Michael Jackson, datând din 1985 şi care nu au mai fost făcute publice, evaluate la 200.000 de dolari, vor fi scoase la vânzare pe 9 noiembrie, la Los Angeles, de casa Julien’s Auctions, potrivit The Mirror.
 Este vorba de 30 de desene, portrete ale membrilor familiei sale, inclusiv ale LaToyei şi lui Janet Jackson, dar şi un autoportret, pe care starul, aflat la momentul respectiv în culmea gloriei, după ce lansase albumul „Thriller”, le-a oferit medicului său estetician Steven M. Hoefflin.
 
Unul dintre portretele făcute Toyei este însoţit de textul „mică Toya, te iubesc”, în timp ce un alt desen, un copil purtând o coroană, poartă titlul „eu, mititel”.
 
Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat „This Is It Tour”, care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la Londra, scrie Mediafax.
 
Medicul personal al cântăreţului, Conrad Murray, a fost găsit vinovat de omucidere involuntară şi a fost condamnat la patru ani de închisoare. El a fost eliberat în octombrie 2013, după ce a petrecut aproape doi ani în închisoare.
 
În 2018, Michael Jackson a ocupat, pentru al şaselea an consecutiv, prima poziţie în topul celor mai bogate vedete care nu mai sunt în viaţă, numele lui generând venituri de 400 de milioane de dolari.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase