Home » D:News » Zahărul, principala cauză pentru apariţia ridurilor

Zahărul, principala cauză pentru apariţia ridurilor

Publicat: 18.11.2018
Zahărul, principala cauză pentru apariţia ridurilor
Nicio persoană nu este cruţată de apariţia ridurilor. Cu toate acestea, ele nu sunt întotdeauna rezultatul trecerii anilor, ci mai degrabă al unei îngrijiri insuficiente a pielii şi abuzului de dulciuri. Grijile privind influenţa zahărului asupra siluetei trebuie să se extindă şi asupra tenului.

Studii ample au arătat că zahărul este cel mai mare duşman al pielii. Îmbătrânirea şi ridurile apar atunci când nivelul de zahăr din sânge este prea mare, iar pielea începe să-şi piardă elasticitatea şi colagenul. Conform dermatologilor, eliminarea dulciurilor din meniul zilnic ne va ajuta să arătăm cu 10 ani mai tineri, scrie Rador.

Deci, indiferent de cât de tentantă este o felie de tort, trebuie să ne gândim de două ori înainte de a o mânca. Un alt studiu arată chiar că efectele renunţării la zahăr sunt similare cu consecinţele renunţării la droguri. Oamenii devin deprimaţi şi îşi pierd buna dispoziţie. Cercetătorii spun că zahărul este un simbol al iubirii, pentru că primul aliment primit după naştere este laptele matern care conţine lactoză sau zahăr din lapte. De aceea, nu există persoană căreia să nu-i placă gustul dulce. Schimbarea gusturilor necesită timp, astfel încât renunţarea la deserturi trebuie să fie graduală. Persoanele care nu se pot lipsi complet de plăcerea gustului dulce ar trebui să înlocuiască deserturile dulci cu fructe.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase