Home » D:News » Michelle Obama mărturiseşte că şi-a dorit să îl părăsească pe Barack Obama

Michelle Obama mărturiseşte că şi-a dorit să îl părăsească pe Barack Obama

Publicat: 14.11.2018
Michelle Obama mărturiseşte că şi-a dorit să îl părăsească pe Barack Obama
Fosta primă doamnă a SUA, Michelle Obama, spune că şi-a dorit să îl părăsească pe soţul său, Barack Obama, şi au apelat la terapie de cuplu pentru a-şi rezolva problemele, potrivit public.fr.
Michelle Obama face această mărturisire în autobiografia sa, „Povestea mea/ Becoming”, programată pentru lansare la nivel mondial marţi, scrie Mediafax.
 
În acest volum, Michelle Obama a făcut şi mărturisiri legate de mariajul său de 26 de ani cu fostul preşedinte al SUA.
 
„Pentru că suntem modele, este important să fim oneşti şi să spunem că, dacă sunteţi căsătoriţi şi vă doriţi vreodată să vă separaţi, este un lucru normal – pentru că şi eu am simţit asta”, scrie Michelle Obama.
 
Aceasta a adăugat pentru publicaţia People: „Au fost cu siguranţă momente când aş fi vrut ca lucrurile să fie diferite, dar nu cred că am gândit vreodată astfel: o voi lăsa baltă”.
 
În volumul „Becoming”, Michelle Obama vorbeşte şi despre dificultăţile prin care au trecut ea şi soţul ei. Astfel, aceasta a mărturisit că s-a simţit „pierdută şi singură” după ce a suferit un avort spontan în urmă cu 20 de ani şi că fiicele sale şi ale lui Barack Obama au fost concepute în urma fertilizării in vitro. Michelle şi Barack Obama, care sunt căsătoriţi din 1992, au două fiice, Sasha, în vârstă de 17 ani, şi Malia, în vârstă de 20 de ani.
 
Michelle Obama vorbeşte şi despre durerosul procedeu de stimulare a fertilităţii, care precede o astfel de concepţie.
 
Obama a mai spus că, iniţial, a resimţit avortul spontan ca pe un eşec, pentru că nu ştia la momentul respectiv cât de frecvente sunt acestea.
 
Invitată în emisiunea „Good Morning America”, de pe postul TV ABC, aceasta a spus că a reuşit să treacă peste aceste dificultăţi cu ajutorul unui specialist. „Terapia de cuplu, pentru noi, a fost una dintre acele metode care ne-au învăţat să ne exprimăm diferenţele. Ceea ce am învăţat a fost că fericirea este ceva ce ţine de mine şi am început să lucrez mai mult la asta, am cerut ajutor, nu numai lui (terapeutului, n.r.), ci şi altora”, a spus Michelle Obama.
 
„Vreau ca tinerele cupluri ce trec prin dificultăţi să ştie că Michelle şi Barack Obama, care au un mariaj fenomenal şi se iubesc, lucrează pentru acest cuplu şi primesc ajutorul de care au nevoie”, mai spune aceasta.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase