Home » D:News » Primele bilete la Untold 2019 vândute, în mai puţin de un minut

Primele bilete la Untold 2019 vândute, în mai puţin de un minut

Primele bilete la Untold 2019 vândute, în mai puţin de un minut
Publicat: 14.11.2018
Primele 10.000 de abonamente la cea de-a cincea ediţie a festivalului Untold de la Cuj-Napoca, care se va desfăşura în perioada 1 – 4 august 2019, s-au vândut în mai puţin de un minut. Organizatorii au decis suplimentarea cu încă 5.000 de abonamente, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Untold transmis, miercuri, interesul fanilor pentru achizionarea de abonamente a fost unul extrem de mare, scrie Mediafax.

”Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2019 au fost vândute, miercuri, în mai puţin de un minut de la punerea lor în vânzare. Pentru că interesul a fost unul extrem de mare, organizatorii au decis să ofere fanilor un minut în plus pe pagina de cumpărare, timp în care, încă 5.000 de fani şi-au achiziţionat abonamentul pentru festival. Deşi iniţial organizatorii au anunţat că vor fi puse în vânzare doar 10.000 de abonamente, la ora 14.00, când s-a dat startul vânzărilor, zeci de mii de fani aşteptau să-şi asigure locul pentru al cincilea capitol Untold, ediţie aniversară. Astfel că, în mai puţin de 3 minute, peste 15.000 de abonamente au ajuns la cei mai înfocaţi fani”, se arată în documentul citat.

Organizatorii UNTOLD vor anunţa, în perioada următoare, data la care se va lansa o nouă rundă de abonamente.

Abonamentele s-au vândut, miercuri, la preţul special de 99 de euro plus taxe, preţul final al abonamentelor urmând să fie de 169 de euro plus taxe.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase