Home » D:News » Noi restricţii de circulaţie, în Italia şi Germania, pentru maşinile cu motoare diesel

Noi restricţii de circulaţie, în Italia şi Germania, pentru maşinile cu motoare diesel

Publicat: 18.11.2018
Noi restricţii de circulaţie, în Italia şi Germania, pentru maşinile cu motoare diesel
Autorităţile din Italia au impus restricţii de circulaţie în zone urbane din mai multe regiuni pentru vehiculele cu propulsie diesel, informează site-ul agenţiei ANSA. Totodată, o instanţă administrativă din Germania a dispus interdicţii de circulaţie pentru maşini cu motoare diesel în zona oraşului Essen, inclusiv pe un segment de autostradă, informează site-ul T-online.de.
Regiunea Lazio s-a alăturat joi acordului pentru îmbunătăţirea calităţii aerului semnat de regiunile Emilia Romagna, Lombardia, Piemonte şi Veneto. Regiunile Campania şi Sicilia urmează să adere la acest acord, potrivit Mediafax.
 
Restricţiile de circulaţie vizează maşini cu propulsie diesel cu standarde de poluare Euro 3, de luni până vineri în intervalul orar 8.30-18.30.
 
De asemenea, în Germania, interdicţiile au fost dispuse în zona oraşului Essen (în vestul Germaniei) şi pe un segment al Autostrăzii A40.
 
De asemenea, instanţa judiciară obligă autorităţile din landul Renania de Nord-Westfalia să ia şi alte măsuri pentru îmbunătăţirea calităţii aerului.
 
Este prima dată când sunt impuse interdicţii de circulaţie pentru maşini cu propulsie diesel pe o autostradă din Germania.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase