Home » D:News » Beneficiile rodiei pentru păr şi piele

Beneficiile rodiei pentru păr şi piele

Beneficiile rodiei pentru păr şi piele
Publicat: 28.12.2018
Rodiile aduc beneficii mari sănătăţii noastre şi, mai mult, sunt o ”armă secretă” a frumuseţii oricărei femei. Aceste fructe sunt bogate în nutrienţi, iar antioxidanţii pe care îi conţin protejează inima şi previn cancerul.

În Franţa li se pun ”grenade”, în Arabia ”raman”, iar în cultura Hindi ca ”anaar” şi, indiferent de denumire, sunt delicioase şi perfecte pentru rutina de frumuseţe a femeilor. Rodiile nu vin la pachet cu beneficii doar pentru sănătatea corpului, ci şi pentru piele şi păr. Acest lucru se datorează cantităţii mari de Vitamina C şi altor antioxidanţi care previn semnele de îmbătrânire, luptă împotriva inflamaţiilor şi tratează semnele acneice şi punctele negre. În plus, oferă şi luminozitate pielii.

Rodii: beneficii pentru piele

Îmbunătăţeşte sănătatea pielii. Rodiile sunt bogate în Vitamina C, un nutrient extrem de important pentru sănătatea pielii. Totodată, sunt încărcate cu antioxidanţi precum proantocianidine şi flavonoide care funcţionează perfect pentru piele şi amână primele semne ale îmbătrânirii, şi anume apariţia ridurilor. Poţi crea o mască pe care să o aplici în momentele tale de răsfăţ, folosind 2 linguriţe de pudră de rodie, o linguriţă de suc de lămâie şi o linguriţă de miere. Amestecă ingredientele până se formează o pastă, aplică produsul pe faţă şi gât şi lasă-l să acţioneze timp de 15 minute. Clăteşte cu apă călduţă. Acest tip de mască poate îndepărta petele negre, tratează pigmentarea şi luminează tenul în mod natural. În plus, are şi efect anti-aging, care ajută la regenerarea epidermei.

Continuarea pe CSID:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase