Home » D:News » Bradul de Crăciun din centrul Craiovei nu va mai fi montat

Bradul de Crăciun din centrul Craiovei nu va mai fi montat

Bradul de Crăciun din centrul Craiovei nu va mai fi montat
Publicat: 23.11.2018
Bradul de Crăciun din centrul Craiovei nu va mai fi montat, iar scheletul metalic pe care era pus a fost şi el dezasamblat, după ce autorităţile au sesizat că bradul încurcă spectacolele pentru copii, astfel că au hotărât să amâne montarea acestuia.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova, Lucian Prejbeanu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că bradul din Piaţa Mihai Viteazu din Craiova nu era montat definitiv, iar decoraţiunea noua nu va mai fi montată.

„Bradul nu era montat definitiv. Era în perioada în care se montau decoraţiunile, de către firma cu care avem contract pe partea de iluminare, pe contractul cadru care este pe zece ani. I-am solicitat temporar să-l dea jos, pentru că obstrucţiona vizibilitatea asupra scenei. Ei montau la el, adică nu era nimic final. Luni, o să luăm o decizie dacă îl montăm la loc sau în altă parte, în cursul săptămânii viitoare. Nici anul trecut nu a fost bradul. Era o decoraţiune nouă, care momentan nu se va mai monta. Vineri (în 23 noiembrie – n.r.) este spectacol şi se aprind oficial luminile. După spectacol decidem dacă îl montăm în acelaşi loc sau în altă parte a oraşului”, a spus Prejbeanu.

Potrivit acestuia, demontarea bradului nu a costat nimic, bradul fiind prevăzut pe contractul cadru cu firma care asigură iluminatul public în oraş, inclusiv decoraţiile de Crăciun.

Decizia de a demonta scheletul bradului a fost luată pentru că la spectacolul pentru copii, care va avea loc în 23 noiembrie, cei mici nu vor putea vedea scena.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase