Home » D:News » Un atac înfricoşător de rechin a fost înregistrat cu o cameră GoPro. „Mi-am auzit trosnitura capului” – VIDEO

Un atac înfricoşător de rechin a fost înregistrat cu o cameră GoPro. „Mi-am auzit trosnitura capului” – VIDEO

Publicat: 03.12.2018
Atunci când Will Krause din South Carolina a participat la o vânătoare subacvatică vara aceasta, nu se aştepta ca vacanţa să se transforme într-un coşmar care aproape l-a costat viaţa. Motivul, un atac al unui rechin în Insulele Abacos la nord de Bahamas, înregistrat cu o cameră GoPro.

Locuitorul din Greenville şi-a împărtăşit experienţa pe Facebook, prezentând un filmuleţ de la evenimentul în care un rechin de circa 2 metri l-a atacat, rănindu-l la cap şi la gât, scrie Fox News.

„Acum trei luni, (20 august 2018), am supravieţuit unui atac de rechin când vânam în Abacos. Eram la 7,5 metri adâncime în apă când rechinul mi-a muşcat ceafa şi capul”, a precizat Krause în postare.

Cu ajutorul colegilor, bărbatul de 29 de ani a precizat că „a scăpat în mod miraculos cu doar câteva copci, cicatrice mari şi un video viral realizat cu o cameră GoPro”.

Filmuleţul a fost realizat  de Zach Shipp, un coleg care participa la acelaşi eveniment. Acesta se poate auzi pe filmare avertizându-i pe cei din jur cu privire la prezenţa unui rechin.

La o emisiune recentă Good Morning America a ABC, acesta a precizat că „mă rugam lui Dumnezeu: nu acum, nu încă”, adăugând şi că ţine minte clar „sunetul trosniturii capului, care nu este deloc plăcut”.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Top 5 mituri despre rechini, false. Care este cea mai mare ameninţare a rechinilor

A fost identificată prima specie de rechin omnivor

10 lucruri pe care nu le ştiai despre rechini

A fost descoperită o nouă specie de rechin în Oceanul Atlantic

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase