Home » D:News » Primul loc în box office-ul nord-american de weekend este în continuare ocupat de animaţia „Ralph rupe netu'”

Primul loc în box office-ul nord-american de weekend este în continuare ocupat de animaţia „Ralph rupe netu'”

Primul loc în box office-ul nord-american de weekend este în continuare ocupat de animaţia „Ralph rupe netu'”
Publicat: 11.12.2018
Animaţia "Ralph rupe netu'/ Ralph Breaks the Internet" rămâne pe primul loc în box office-ul nord-american, aceasta fiind a treia săptămână la rând, cu încasări de 16,14 milioane de dolari de vineri până duminică, conform boxofficemojo.com.
În animaţia regizată de Rich Moore şi Phil Johnston, Ralph, protagonist cunoscut al unui joc video, şi Vanellope von Schweetz, prietena sa îndărătnică, dau peste cap internetul pentru o soluţie care poate salva Sugar Rush, jocul video al Vanellopei, potrivit Mediafax.
 
Rămân nemodificate şi următoarele cinci locuri din box office-ul nord-american de weekend.
 
Pe poziţia a doua a box office-ului nord-american se află lungmetrajul de animaţie „The Grinch”, de Yarrow Cheney şi Scott Mosier, cu  tematica dedicată Crăciunului, cu încasări de 15,17 milioane de dolari.
 
Pe trei se află „Creed II”, cu încasări de 10,32 de milioane de dolari. În „Creed II”, de Steven Caple Jr., actorul român Florian Munteanu interpretează rolul lui Viktor Drago, fiul personajului Ivan Drago, pe care Dolph Lundgren îl reia, la 33 de ani de la prestaţia din „Rocky IV”, în care Ivan Drago îl omora, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis Johnson (Michael B. Jordan), personajul principal din pelicula „Creed”, lansată în 2015.
 
Pe al patrulea loc rămânee „Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald/ Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, de David Yates, cu încasări de 6,8 milioane de dolari. Acesta este al doilea film dintr-o serie inspirată din franciza „Harry Potter”, bazată pe romanele lui J. K. Rowling, „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” îi are în rolurile principale pe Katherine Waterston, Johnny Depp, Zoë Kravitz, Ezra Miller, Eddie Redmayne şi Jude Law.
 
„Bohemian Rhapsody”, peliculă care are în centrul atenţiei viaţa lui Freddie Mercury şi legendara trupă rock Queen, se menţine pe locul al cincilea, cu încasări de 6 milioane de dolari de vineri până duminică. Producţia Fox/New Regency „Bohemian Rhapsody”, de Bryan Singer şi Dexter Fletcher – care urmăreşte povestea trupei Queen din anii 1970 până la momente memorabile precum concertul susţinut la evenimentul caritabil Live Aid din 1985, de pe stadionul Wembley din Londra -, a fost întâmpinată cu cronici amestecate, însă actorul Rami Malek este văzut ca un candidat la Oscaruri pentru interpretarea celebrului muzician Freddie Mercury.
 
Topul celor 10 filme cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute este completat de „Instant Family”, de Sean Anders (5,6 milioane de dolari), „Green Book”, de Peter Farrelly (3,93 milioane de dolari), „Robin Hood”, de Otto Bathurst (3,58 de milioane de dolari), „Diavolul în carne şi oase/ The Possession of Hannah Grace”, de Diederik Van Rooijen (3,17 milioane de dolari), şi „Văduve/ Widows”, de Steve McQueen (3,1 milioane de dolari).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase