Home » D:News » Ce arată trailerul celui mai nou film ”Avengers”: NASA vine în ajutor

Ce arată trailerul celui mai nou film ”Avengers”: NASA vine în ajutor

Ce arată trailerul celui mai nou film ”Avengers”:  NASA vine în ajutor
Publicat: 12.12.2018
Specialiştii NASA l-au ajutat pe Tony Stark/ Iron Man, personajul principal al francizei "Avengers", interpretat de Robert Downey Jr., după ce echipamentul tehnic al acestuia a fost distrus la finalul producţiei "Avengers: Infinity War", potrivit mashable.com.
Trailerul pentru cel mai nou lungmetraj al seriei, al patrulea, „Avengers: Endgame”, îl arată pe Iron Man plutind în derivă prin spaţiu, după ce, la finalul filmului precedent, eroii săi au fost reduşi la tăcere de Thanos, iar echipamentul său a fost distrus, potrivit Mediafax.
 

După ce fanii francizei au cerut ajutorul, în glumă, savanţilor NASA, aceştia au răspuns pe platforma de micro-blogging Twitter: „Hei, @Marvel (compania producătoare, n.r.), am auzit despre ce s-a întâmplat cu Tony Stark. Părerea noastră este că primul lucru pe care trebuie să îl faceţi este să ascultaţi în programul de control al misiunii mesajul «@Avengers, avem o problemă»”.

„Dacă el (Iron Man, n.r.) nu poate comunica, atunci recomandăm echipelor de la sol să folosească toate resursele pentru a monitoriza spaţiul şi a găsi persoana dispărută”, au completat cei de la NASA.
 
Finalul neaşteptat al filmului „Răzbunătorii: Războiul Infinitului/ Infinity War” i-a şocat pe fani, după ce mai mulţi eroi au fost omorâţi.
 
Prezentarea noului film, care urmează să fie lansat pe 26 aprilie 2019, a fost publicat online pe 7 decembrie, devenind în scurt timp cel mai vizionat trailer al unui lungmetraj din istorie, adunând 289 de milioane de vizualizări pe toate platformele în doar prima zi.
 
Până acum, recordul a fost deţinut de trailerul lungmetrajului „Avengers: Infinity War”, regizat de Anthony şi Joe Russo, cu 230 de milioane de vizualizări în primele 24 de ore de la lansare.
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase