Home » D:News » Într-un clip în care este parodiat premierul britanic apare şi Gollum, personajul din Stăpânul Inelelor

Într-un clip în care este parodiat premierul britanic apare şi Gollum, personajul din Stăpânul Inelelor

Într-un clip în care este parodiat premierul britanic apare şi Gollum, personajul din Stăpânul Inelelor
Publicat: 11.12.2018
Celebrul personaj Gollum din filmul "Stăpânul Inelelor", rol jucat del Andy Serkis, apare într-un clip în care este parodiată premierul britanic Theresa May cu privire la planurile sale legate de Brexit, conform The Independent.
În clipul cu numele „LEAKED: Footage from Inside No. 10 Downing Street!” – „Scurgere de informaţii: filmare din interiorul reşedinţei din Downing Street, nr. 10”, adresa oficială din Londra a premierului britanic -, Andy Serkis apare îmbrăcat într-unul dintre cunoscutele costume bleumarin ale lui May, având o fixaţie pentru „preţiosul” acord între Marea Britanie şi Uniunea Europeană privind Brexit, scrie Mediafax.
 
Serkis recreează o scenă cunoscută din filmul „Cele două turnuri/ The Two Towers” din trilogia „Stăpânul Inelelor”, în care cele două personalităţi ale personajului său, Gollum şi Sméagol se ceartă, de data aceasta, însă, privind Brexit.
 
„Preluăm controlul – bani, graniţe, legi, paşapoarte albastre”, spune May-Gollum, iar May-Sméagol răspunde: „Nu, îi răneşte pe oameni, îi face mai săraci”.
 
Inuiţial Andy Serkis a postat videoclipul pe platforma Twitter, cu următorul mesaj: „Ne aflăm într-o preţioasă încurcătură groaznică… şi există o singură cale de ieşire… O dorim. Avem nevoie de ea”.
 
Videoclipul, care a adunat deja mai mult de 1 milion de vizualizări pe Facebook în nici 24 de ore, a fost publicat în contextul în care, marţi, Parlamentul britanic urmează să voteze aprobarea sau respingerea acordului de Brexit. În acest timp, cresc presiunile privind un al doilea referendum pe tema apartenenţei Marii Britanii la Uniunea Europeană.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase