Home » D:News » Hollywood pregăteşte o nouă versiune a unui serial foarte îndrăgit din anii ’90

Hollywood pregăteşte o nouă versiune a unui serial foarte îndrăgit din anii ’90

Hollywood pregăteşte o nouă versiune a unui serial foarte îndrăgit din anii ’90
Publicat: 24.12.2018
O versiune modernă a serialului "Beverly Hills 90210", unul dintre cele mai îndrăgite producţii de pe micile ecrane din anii '90, ar fi în pregătire la Hollywood, după 3 decenii de la debutul serialului TV, potrivit tmz.com.
Cinci dintre actorii serialului original, anume Jason Priestley, Jennie Garth, Tori Spelling, Ian Ziering şi Brian Austin Green, ar fi în negocieri pentru a-şi relua rolurile, scrie Mediafax.
 
Actorii au avut mai multe întâlniri cu scenarişti şi producători şi sursele spun că se poartă negocieri cu distribuitori precum Netflix, Amazon şi Hulu.
 
Până acum, nu se ştie care dintre celelalte staruri, printre care Luke Perry şi Shannen Doherty, ar mai fi implicate în proiect.
 
Serialul de acum 30 de ani a avut 10 sezoane transmise pe postul Fox, devenind un punct de atracţie pentru telespectatori. Producţia a lansat multor actori principali precum Jason Priestley, Luke Perry, Jennie Garth, Tori Spelling, Brian Austin Green şi Shannen Doherty. Ultimul a părăsit show-ul TV la sfârşitul celui de-al patrulea sezon, din cauza unor neînţelegeri cu cei din producţie.
 
Postul CW a lansat apoi o continuare a acestei producţii, intitulată „90210”, în anul 2008, în care Jennie Garth, Shannen Doherty şi Tori Spelling şi-au reluat rolurile interpretate în serialul original. Serialul „90210” are cinci sezoane.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase