Home » D:News » „Black Mirror Bandersnatch”, filmul în care telespectatorul decide finalul

„Black Mirror Bandersnatch”, filmul în care telespectatorul decide finalul

„Black Mirror Bandersnatch”, filmul în care telespectatorul decide finalul
Publicat: 04.01.2019
Netflix a lansat vineri "Bandersnatch", un episod de 90 de minute din seria ”Black Mirror”, cu opţiuni interactive. Acestea le permit utilizatorilor să aleagă ordinea în care vor să afle ce se întâmplă în poveste.

Opţiunile din episodul lansat pe 28 decembrie oferă o imagine asupra tehnologiei pe care Netflix o dezvoltă pentru viitorul apropiat. Astfel, atunci când spectatorii accesează pentru prima dată episodul online, ei sunt atenţionaţi să aibă la îndemână un mouse ori un trackpad iar opţiunile legate de diferitele linii narative sunt expuse, scrie Mediafax.

În timpul episodului spectatorul poate să aleagă cu ”da” şi ”nu” între diferite situaţii cu care se pot confrunta personajele.

Reţeaua a subliniat şi faptul că un spectator poate oricând să reia procesul de vizionare al episodului şi toate alegerile făcute până atunci pot fi şterse.

Serialul „Black Mirror” a adus pe ecran poveşti care s-au concentrat asupra angoasei asociate cu dezvoltarea tehnologiei în lumea de azi. Episodul „Bandersnatch” urmăreşte un tânăr programator care crează un joc pe calculator după un roman de aventuri.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase