Home » D:News » Roboţi dansatori, proiecţii 3D şi ”lupta dintre bine şi rău” în spectacolul „Lord of the Dance” din Bucureşti

Roboţi dansatori, proiecţii 3D şi ”lupta dintre bine şi rău” în spectacolul „Lord of the Dance” din Bucureşti

Roboţi dansatori, proiecţii 3D şi ”lupta dintre bine şi rău” în spectacolul „Lord of the Dance” din Bucureşti
Publicat: 17.01.2019
Coregraful irlandezo-american Michael Flatley aduce roboţi dansatori şi proiecţii 3D în spectacolul intitulat "Lord of the Dance - Dangerous Games", la Arenele Romane din Capitală. Este pentru prima dată când evenimentul va avea loc în aer liber în faţa publicului din România, conform unui comunicat remis MEDIAFAX.
Dansatorii trupei Lord of the Dance aduc în România lupta dintre bine şi rău şi a folclorului irlandez, prezentată prin coregrafii specifice, conform organizatorilor spectacolului, scrie Mediafax.
 
Show-ul dansatorilor irlandezi, „Dangerous Games”, produs de celebrul coregraf şi regizor Michael Flatley, va fi prezentat publicului bucureştean în aer liber, pe 22 iunie, de la ora 20:30, la Arenele Romane.
 
Cu milioane de fani în fiecare colţ al lumii, Michael Flatley este considerat un geniu al artei sale, titulatură dobândită în urma performanţelor sale coregrafice extraordinare.
 
„Lord of the Dance: Dangerous Games” este o spectaculoasă punere în scenă care aduce în prim plan lupta dintre forţele Binelui şi cele ale Răului prin intermediul dansului şi al tehnologiei de ultimă generaţie. Zeci de personaje fanstastice vor purta imaginaţia publicului într-o lume de basm, în care spiritele bune şi spiritele rele se vor lupta, pentru a câştiga bătălia dusă în războiul pentru libertate.
 
„Spectacolul include tehnologie de ultimă oră, un ecran plat gigantic Radiant, care acoperă lăţimea scenei, lumini şi efecte speciale, proiecţii 3D, roboţi dansatori, acrobaţii de talie mondială şi muzică live antrenantă, întregite de o coregrafie extrem de precisă care vor impresiona chiar şi cele mai exigente aşteptări ale spectatorilor. După numeroase reprezentaţii sold-out susţinute pe marile scene din SUA, Canada, Irlanda, Germania, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelandă sau Mexic, fascinanta poveste va ajunge în 2019 şi la Bucureşti, în premieră pe o scenă în aer liber”, se arată în comunicat.
 
Organizatorii anunţă că, la jumătatea lunii ianuarie, au fost deja vândute peste jumătate dintre bilete.
 
Premiera spectacolului „Lord of the Dance – Dangerous Games” a avut loc la Londra acum 20 de ani. În 2014, Michael Flatley a revenit asupra montării, pentru a obţine un show palpitant şi atractiv pentru public. În septembrie 2014, noua versiune a show-ului „Lord of the Dance – Dangerous Games” s-a jucat pe scena sălii Palladium din Londra, cu ocazia împlinirii a două decenii de când Michael Flatley s-a remarcat în plan mondial. Din acel moment, succesul spectacolului crescut, continuând să fie jucat cu casa închisă pe marile scene ale lumii, bucurându-se de ovaţiile a milioane de spectatori din SUA, Canada, Irlanda, Germania, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelandă, Mexic şi, bineînţeles, România.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase