Home » D:News » Descoperă Acum: Cultura care furnizează energie electrică pentru o insulă. Apa din Pacific conţine rămăşiţe ale Micii Glaciaţiuni. Cum contribuie sperma la producerea avortului

Descoperă Acum: Cultura care furnizează energie electrică pentru o insulă. Apa din Pacific conţine rămăşiţe ale Micii Glaciaţiuni. Cum contribuie sperma la producerea avortului

Publicat: 12.01.2019
O mică insulă din Africa, ce a depins mereu de importurile de petrol pentru a putea genera electricitate, încearcă, în prezent, să creeze un viitor cu energie regenerabilă.
Materia întuncecată lipsă din Univeres îi contrariază pe astro-fizicieni. O echipă de cercetători pare că a aflat de unde provine toată materia întunecată din prezent.
 
În adâncurile Oceanului Pacific există molecule de apă din Mica Eră Glaciară.
 
Avorturile repetate nu au legătură întotdeauna cu problemele de sănătate ale mamei, o cauză o poate reprezenta şi sperma tatălui.
„Efectul Mona Lisa”, cel care se referă la impresia că ochii dintr-un portret te urmăresc, nu este prezent, în realitate, şi la faimoasa pictură a lui Leonardo da Vinci, Mona Lisa.
 
Acestea au fost subiectele Descoperă Acum din perioada 7-11 ianuarie 2019. Vă invităm să le vedeţi în video de mai sus, iar mai jos puteţi citi articolele pe larg:

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase