Home » D:News » Un nou model Ford produs la Craiova

Un nou model Ford produs la Craiova

Un nou model Ford produs la Craiova
Publicat: 20.01.2019
Ford va produce un nou model de SUV de mici dimensiuni în fabrica din Craiova. Noul model ar putea fi denumit Puma şi va fi prezentat public în toamnă, informează Automotive News Europe.

Modelul Puma va fi prezentat la salonul auto de la Frankfurt şi va înlocui modelul EcoSport, conform firmei de consultanţă Inovev.

Ford va prezenta şi un înlocuitor pentru SUV-ul compact Kuga, planul companiei fiind să aloce mai multe resurse pe maşinile SUV în Europ, scrie Mediafax.

Recent, Ford a anunţat că va reduce mii de locuri de muncă, va părăsi pieţele neprofitabile şi va opri producţia autovehiculelor care aduc pierderi, ca parte a unui efort de restructurare menit să aducă o marjă de operare de 6% în Europa. Compania a declarat că va ieşi din segmentul multivan, va opri fabricarea transmisiilor automate în Bordeaux în august, îşi va revizui operaţiunile din Rusia şi va unifica sediul Ford UK şi Ford Credit la Dunton, Essex. Ford Europe, care are în prezent 53 000 de angajaţi, a înregistrat pierderi de 245 milioane euro înainte de dobânzi şi impozite în trimestrul al treilea.

A doua generaţie Kuga a fost văzută în zona Detroit, înainte de prezentarea oficială din cursul acestui an. Modelul Kuga este construit de Ford în Valencia, Spania. Compania a anunţat că a vândut un număr record de SUV-uri în Europa în 2018, depăşind pentru prima dată 250.000 de unităţi, o cincime din vânzările de vehicule.

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase